Dia de la pau

El dia 30 de gener es va celebrar a l’escola Valdelors, el dia de la Pau. Al matí es va fer una sèrie d’activitats, relacionades amb el dia de la pau i també sobre les discapacitats, com la visió o l’ olfacte, tambe anava relacionada sobre el Projecte Comvenius, tot aixo es feia mitjançant un Gimcama. Després es va anar al Centre de Dia, on els de Cicle Mitja van recitar poemes en català i en castellà, Cicle Superior van treballar els Premis Nobel de la Pau, i van fer un petit resum i el van explicar. Després tota l’escola, des d’ Educacio Infantil fins a Cicle Superior van cantar una cançó de Bob Marley, que es deia One Love, que parlava sobre la pau. Per finalitzar es va llançar dos coloms blanc simbolitzant la Pau.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4xjPODksI08[/youtube]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *