HORA DEL CONTE

El passat dijous 23 de novembre vam gaudir del 2n conte a la Vora d’en Tirafoc. En acabar, la Beti ens va regalar un monstre rosa. Tots i totes vam gaudir molt d’aquesta tarda a la biblioteca.

Moltes gràcies Beti! I com no, també mooooltes gràcies a les famílies i als alumnes per la vostra assistència.

 

 

El passat dijous, 27 de febrer es va fer la primera trobada de l’hora del conte.

Una mestra de l’escola, la Marta Pardo, va fer el primer conte a la vora d’en Tirafoc, ens va llegir el conte: ” I si se’m menja una balena?. Ens ho vam passar súper bé.

Moltes gràcies Marta El passat dijous, 27 de febrer es va fer la primera trobada de l’hora del conte.

Últim conte a la Vora d’en Tirafoc!

Aquesta setmana hem pogut gaudir de l’últim conte a la Vora d’en Tirafoc presencialment, volem donar les gràcies a totes les famílies que vau venir i a la Marta i la Mercè per explicar-nos aquest conte!
Esperem que el proper curs puguem tornar a fer tots els contes a la Biblioteca.
Fins aviat! Us deixem una petita presentació amb algunes fotos:

 

 

Premiats al 3r Concurs de Bibliotràilers de Sant Jordi!

Els alumnes de 5è de l’escola han participat al 3r concurs de Bibliotràilers de Sant Jordi que organitza la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot.
Els nois i noies de cinquè van presentar al concurs un bibliotràiler que van haver d’elaborar a partir de la lectura d’un dels dos títols que la biblioteca va fer arribar a l’escola. El llibre escollit va ser: El senyor Nohisoc.
En aquesta tercera edició, el bibliotràiler del grup format per en Martí Coma, Ferran Segundo, Hamidou Tambadou i Martí Turet ha obtingut el segon premi.
Aquest divendres 22 d’abril a la tarda s’ha realitzat l’entrega de premis a la biblioteca i s’han projectat els bibliotràilers guanyadors.
Enhorabona als premiats pel seu treball!

Aquí podeu veure el Bibliotràiler guanyador