P3-P4: MÉS CONTES A LA BIBLIOTECA

Hola,

Us deixem les imatges i els resums dels últims contes que hem treballat a la biblioteca.

EL  PEIX  IRISAT

resized_1111PEIX  IRISAT

El peix irisat és el peix més bonic del món de l’oceà perquè està recobert d’escates lluents com l’Arc de Sant Martí. Tots els seus amics li tenien enveja ja que era molt bonic i sempre volien jugar amb ell, però sempre passava de llarg. Un peixet va demanar-li una de les seves escates, però li va dir que no. Des d’aleshores es va quedar sense amics i era el peix més sol de tot l’oceà, fins que l’Octopus l’ajuda i fa que torni a recuperar els seus amics.

L’ESTRELLA  DE  LA LAURA

resized_1111ESTRELLA  DE  LA  LAURA

Una nit que la Laura no por dormir i mira per la finestra de la seva habitació, veu com una estrella petitona cau just davant de casa, sobre la vorera. La Laura se l’endú a l’habitació. Però l’endemà l’estrella ha desaparegut. Aquesta dolça història sobre la Laura i la seva estrella explica el que una nena pot descobrir i com, de vegades, hem de separar-nos d’allò que estimem.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *