P3-P4: L’HORA DEL CONTE

Hola,

Com ja us vam comentar en un article anterior, cada dijous a la tarda els alumnes de P3 i P4 fem l’hora del conte a la biblioteca de l’escola. Aquí teniu un resum dels contes que estem treballant perquè ho pogueu comentar amb els vostres fills/es. Els contes que hem treballat són els següents:

LA  PRINCESA  I  EL  PÈSOL

resized_1111PRINCESA I PESOL (1)

resized_1111PRINCESA I PESOL (2)

 

 

 

 

 

 

Descriu la història de un príncep que es volia casar, però no amb qualsevol dona sinó amb una princesa de veritat. Cap no va superar la prova que els feia fins que un dia de tempesta va arribar una princesa que… després de passar la nit com a convidada al castell en un habitació d’un luxe impressionant, li van preguntar com havia dormit. Ella contestà que molt malament, perquè un pèsol se li havia clavat a l’esquena tot traspassant els vint matalassos i les vint flassades que li havien posat. Aixó va demostrar que era una princesa, ja que només elles tenen la pell tan delicada.

DE  QUÈ  FA  GUST  LA  LLUNA?

 


resized_1111LLUNA

Tots els animals de la selva tenien molta curiositat per saber de que tenia gust la lluna, i decideixen fer una gran torre, per tal de poder-ne arribar. el ratolí a dalt de tot en pren un troç i el proba, el dóna de probar als seus companys. De què deu tenir gust si a tots els hi agrada? Vés a saber…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *