P3-P4: LA BIBLIOTECA ESCOLAR

Hola,
Cada dijous a la tarda, els alumnes de P3-P4 pugem a la biblioteca. Allí la senyoreta ens explica un conte, així com com ens hem de comportar allí (en silenci, tractant els llibres amb cura, …). Aquests dies hem explicat els següents contes:

TOTS ELS PETONS DEL MÓN
resized_1111IMG_3558

Coneixeu els petons suaus de papallona, els petons forts de cocodril o com fan petons les vaques? També hi ha els petons regal, els sorpresa, els amistosos,…Tot tipus de petons ben diferents que en Tonet, el petit de cal Petó, descobrirà durant el seu fantàstic viatge. Us hi apunteu?

EL REGAL
resized_1111IMG_3593

El conte tracta d’un nen que es diu Miquelet. Falten pocs dies pel seu aniversari i els seus pares li han de fer un regal. El Miquelet vol un bon regal, però els pares no saben que es el que li pot fer il•lusió de debò, per aquest motiu aquests decideixen preguntar-li al seu fill (volia una cosa grossa, suau, forta, dolça, calentona, que es mogui d’un costat a l’altre, que voli, que faci riure i que duri molt). Però els seus pares desorientats no troben el regal perfecte i decideixen fer-li una abraçada. Justament aquest era el regal que en Miquelet volia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *