ED.INFANTIL i CICLE INICIAL: TEATRE A L’ESCOLA

Hola famílies,

Avui ens ho hem passat molt bé, ha vingut la companyia d’animació infantil “Arrencacebes” a l’escola a explicar-nos uns contes per fomentar la salut i ens han fet riure d’allò més bé (són molt divertits i graciosos aquests actors).

La proposta d’aquest espectacle és explicar que la salut no es solsament trobar-se be físicament, sinó que també són moltes altres coses: poder gaudir d’una família, d’amics, de feina, de casa, d’aprendre a compartir, de saber estimar… Tot això ens ho expliquen a través de quatre contes curts.

Aquí podeu veure les imatges de la representació teatral.

1 comentari

  1. ainhoa 23 abril 2014 - 10:56 Contesta

    Llastima que plogues, es van divertir molt, els hi va agrada, val la pena coses aixi, i si es poguesin fer mes sobint….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *