Uns convidats molt especials…

Els alumnes d’Infantil 3 estan estudiant els animals de la granja i per això unes famílies de l’escola han portat uns cabridets  per tal que ells i la resta d’alumnat d’infantil els poguessin observar d’ aprop.

Vam porder veure que tenen el cos cobert de pèl, que tenen 4 potes i a alguns d’ ells els hi començaven a sortir les banyes!

Moltes gràcies famílies per deixar-nos gaudir d’aquesta experiència!

https://photos.app.goo.gl/4fv4cXfF1Movm9Rz5

 

Sortida a Alinyà CI

Al mes de novembre, els nens i nenes de cicle inicial van realitzar una sortida a la Muntanya d’Alinyà. Allà el Jordi i el Pau ens van explicar moltes coses sobre els animals que habitaven la muntanya, sobretot dels ocells. Ells havien posat unes xarxes per poder agafar ocells i poder ensenyar-nos-els. Vam estar de molta sort perquè vam poder veure moltes espècies d’ocells: la mallerenga carbonera, la mallerenga petita, el verdum…

Cada ocell que agafàvem el pesàvem, el medíem, miràvem sota el plomatge per veure si era mascle o femella i finalment l’ anellàvem. Després el tornàvem a deixar en llibertat.

Ens ho vam passar molt bé i vam aprendre un munt de coses sobre els ocells!

https://photos.app.goo.gl/1xMJszEtcJRhbDNNA

Una activitat diferent…

L’ex alumna de la nostra escola, Mihaela Floruc, ha realitzat una part del seu treball de recerca amb els més petits.  Ha fet una comparació tècnica,  visual i auditiva del violí,  l’ukelele i el piano.

Els nens i nenes d’infantil s’ho han passat pipa!

Festival de Sant Jordi

el dia de Sant Jordi vam celebrar el festival de l’escola al pavelló d’esports municipal. Aquest any vam estar molt ben acompanyats pels Junset i la Flor( els gegants joves d’Oliana), els capgrossos del Drac i el Catalanet i alguns representants de la Colla de Geganters i grallers del poble.

Vam estar molts contents de presentar al públic el nou capgròs de l’escola, una figura meitat nena meitat nen dibuixat per una alumna del centre i dut a la realitat per l’artesà Pau Reig.

A continuació us deixem unes imatges i vídeos d’aquell dia.