P3-LA LLEGENDA DE SANT JORDI

DURANT AQUESTA SETMANA A LES AULES DE P3 HEM TREBALLAT LA LLEGENDA DE SANT JORDI.

A MÉS DE TREBALLAR LA VERSIÓ CLÀSSICA D’AQUESTA HISTÒRIA TAMBÉ HEM EXPLICAT I TREBALLAT D’ALTRES.  LLEGENDES ON EL DRAC ES FA AMIC DE LA GENT DEL POBLE, O  ON EL DRAC ÉS CUINER I ACABEN FENT RECEPTES AMB LA PRINCESA, TAMBÉ ON EL DOLENT DEL CONTE ÉS EL REI, ETC…

N’HI HA UNA QUE HA ESTAT ESPECIAL, UNA LLEGENDA QUE ENS HA AGRADAT ESPECIALMENT, LA LLEGENDA DE SANT JORDI D’AMBÄUKATUNÀBIA.  ÉS PER AIXÒ QUE HEM DECIDIT FER EL VIDEOCLIP. CADA NEN I NENA HA TRIAT EL PERSONATGE QUE MÉS LI AGRADA I HA FET LA INTERPRETACIÓ. ENS HO HEM PASSAT GENIAL.

AQUEST ÉS EL RESULTAT:

VIDEOCLIP DE LA LLEGENDA DE SANT JORDI

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *