UN FINAL DE CURS DE … TEATRE

Estem arribant al final de curs, i entre d’altres, podrem gaudir dels teatres que hem preparat entre tots en els tallers que hem organitzar aquest trimestre.

Així doncs, el divendres 17 i el dilluns 20 podrem gaudir de les quatre obre de teatre: Mama Mia, El molinet de sal, Joan sense por i El rei meló.

Per qüestions organitzatives i de capacitat, aquesta vegada el teatre el restringim als alumnes de l’escola. De totes maneres el gravarem i us farem arribar un enllaç per poder-los visualitzar tantes vegades com desitgeu!!!

Abans, però, el dijous 16, el Bibliobús ens obsequiarà amb una obra de teatre, que ens servirà per escalfar motors i aprendre’n molt!!

EL JAN I L’ARNAU BLANCO HAN FET PODI

El Jan de la classe de grans i l’Arnau dels mitjans grans han fet podi el dissabte 11 de juny a la cursa de les Guineus de Castellbell i el Vilar.

Enhorabona!!!!

EXCURSIÓ A MALGRAT DE MAR

Hola,

Us adjuntem una petita galeria de fotos de la sortida que tota l’escola varem fer el divendres de 3 de juny a Malgrat de Mar.

El bon temps, la platja, el joc compartit, el mar, la passejada i l’estona de dinar i de joc al parc Francesc Macià han fet que aquesta sortida sigui una BONA SORTIDA!

ART I ESCOLA. EXPOSICIÓ DE VIC

Fins al mes de juliol, podreu veure part de les obres d’art que els vostres fills han fet dins el projecte EL BUIT, del programa d’ART i ESCOLA del museu de Vic.

És una mostra del tot recomanable!!!

COLÒNIES: FOTOGRAFIES DEL DIVENDRES

Si en voleu una còpia amb alta qualitat, indiqueu el número de la fotografia al correu escolapublicarellinars@gmail.com i us la farem arribar.

COLÒNIES: FOTOGRAFIES DEL DIJOUS

Si en voleu una còpia amb alta qualitat, indiqueu el número de la fotografia al correu escolapublicarellinars@gmail.com i us la farem arribar.