IX Jornada Programació i Robòtica Educativa

icona_escola

Dissabte, 20 de maig de 2017 se celebrà la IX Jornada Programa, dedicada a l’intercanvi d’experiències didàctiques sobre programació i robòtica educativa, organitzada pel Departament d’Ensenyament i Citilab a Cornellà del Llobregat.

Aquesta trobada està especialment adreçada als docents de primària i de secundària interessats en l’ús de la programació i la robòtica en els seus entorns d’aula. L’Eulàlia Canet, tutora de 1r B, actuà de formadora al taller “Fem matemàtiques amb en Dash” amb un gran nombre de participants interessats en conèixer les aplicacions d’aquest robot educatiu.

La Jornada de programació i robòtica educatives es duu a terme, des de la seva primera edició, emmarcada dins del Dia Internacional d’Internet, el Dia Internacional de l’Scratch i, darrerament, la Europe Code Week.

exterior citilab jornada programa

tallerDashJornadaPrograma

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *