Els projectes a P4

dscn8113recorte1dscn8083recorteDurant el primer trimestre P4A i P4B vam realitzar un projecte sobre el nom de cada classe: els esquirols i les guineus.

Amb els projectes es treballen els continguts de totes les àrees d´ una manera globalitzada, tant a nivell de conceptes, com de procediments i actituds. Es desenvolupen les capacitats psicomotrius, la creativitat i l’expressió.

Primer vam fer una conversa per fer una avaluació inicial sobre els coneixements previs. Els nens i les nenes van mostrar les seves inquietuds sobre el tema i vam fer un recull de tot el que volíem saber sobre els esquirols i les guineus.

Amb tota la informació que van  portar els nens i les nenes hem après  moltes coses sobre els esquirols i les guineus: de quin color són, on viuen, què mengen, les parts del seu cos, on guarden el menjar….

Ha estat un projecte molt significatiu ja que s´ha desenvolupat a partir de diferents activitats motivadores, i que tenen sentit per als nens i les nenes: hem tastat el menjar dels esquirols i les guineus, hem vist una pel.lícula, hem tingut un esquirol a la classe, hem fet pintura amb el menjar de les guineus….

p9250373recorte isa-esquirol-009recorte dscn8077recorte
Aquest article ha estat publicat en 02. Educació Infantil, P4. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *