NOTICIARI

 

 • CURS 2012-2013

 • Reunió General d’inici de curs. Divendres dia 7 de setembre a les 12:00 al pati central de l’escola.

 • Les classes començaran el dimecres dia 12 de setembre.

 • L’horari de les classes serà el mateix:

INFANTIL  i PRIMÀRIA

de les 9:00h a les 12:30h

de les 15:00h a les 16:30h

 

 

 • El servei d’acollida matinal començarà el dia 12 de setembre en horari de 8:00h a 9:00h.

Ja us informarem amb més detalls, al setembre, del preu de la quota

 

 • El servei de menjador començarà a funcionar també el dia 12 de setembre en horari de 12:30h a 15:00h.

 

 • Quota de material curs 2012-13. El Consell Escolar va aprovar una quota única de 150€ que inclou el material, les sortides, les activitats de l’Associació Cultural i la Reutilització de llibres. Es podrà fer el pagament de dues maneres: Pagant la quota total de 150€ abans del 15 de setembre de 2012 o fent dos pagaments:

1r pagament de 100€ abans del 15 de setembre,

el segon pagament  de 50€ abans del 22 de desembre

El dia 25, dia de les entrevistes, els/les mestres us donaran el full per a domiciliar els pagaments. ATENCIÓ! EN AQUESTA QUOTA NO ENTREN LES COLÒNIES.

 

 

NOTA: Al mes de setembre rebreu més informació de l’escola a nivell pedagògic i organitzatiu

 

Que tingueu un MOLT BON ESTIU!!

 

 

 

L’EQUIP DE MESTRES

 • INFORMACIONS FINAL DE CURS 2011-2012

1. Festa AMPA.

El dissabte 16 de juny de 5 a 8 de la tarda es farà la festa de final  del curs organitzada per l’AMPA. Esperem la vostra assistència.

 

2. Comiat dels alumnes de sisè.

Els pares i mares de sisè esteu convidats a la festa que farem dijous   21 de juny a les 7 de la tarda per acomiadar als nens i nenes de sisè que ja marxen de l’escola.

 

3. Entrevistes i lliurament d’Informes:

Les entrevistes es duran a terme el dilluns dia 25  de juny de les 9:00 a les 14:00h. Els/les mestres tutors/es us atendrem en les classes corresponents. Cal reservar hora a les graelles penjades al suro, o  trucant per telèfon a secretaria.

 

4. Beques Ajuntament:

Us recordem que el  dia 1 de juliol s’acaba el termini per presentar les sol·licituds de beques de menjador, llibres i material didàctic de l’Ajuntament . Les sol·licituds s’han de presentar en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (carrer Sant Josep, 7).

 

 • MATRICULACIÓ ALUMNES ADMESOS. CURS 2012-2013

de l’11 al 15 de juny

Demaneu hora en secretaria o trucant al telèfon de l’escola 938400906


 • X  TROBADA DE CORALS D’INFANTIL I PRIMÀRIA

Dilluns 14 de maig s’ha celebrat a la nostra escola la X TROBADA DE CORALS D’INFANTIL I PRIMÀRIA del Vallès Oriental, que cada any organitza el Departament d’Ensenyament.

Han participat 10 escoles d’arreu. Els nens i nenes de CINQUÈ DE LA NOSTRA ESCOLA  també han cantat dues cançons i tres cançons més que han entonat   junts amb  tots els participants.  FELICITATS!!!

Ha estat una activitat molt enriquidora i agradable i ens agradat molt oferir els espais de la nostra escola per fer la Trobada.

La VOTV ha cobert la notícia i l’han emès en l’Infovallès del dia 14 de maig a partir del minut 11′ 43”. Si voleu veure-la, aquí us deixem l’enllaç: http://votv.xiptv.cat/

 

LA TELEVISIÓ DEL VALLÈS ORIENTAL ENS VISITA

Dilluns, dia 5 de març, la VOTV ens va visitar per fer un petit reportatge sobre algunes de les activitats que es fan a l’escola. Si voleu veure-ho cal que cliqueu aquest enllaç i a partir del minut 22′, dins el programa” Territori,” ja podeu veure un tastet de les moltes activitats que fem a l’escola

Que vagi de gust!!!!!

http://votv.xiptv.cat/territori/capitol/pgm-44-granollers

 


 

 

 

ATENCIÓ PARES I MARES ¡!!!!!

Amb l’objectiu de fer un balanç del curs, tractar temes de la tutoria i fer alguns recordatoris, al llarg d’aquesta setmana farem reunions de tutoria amb tots els pares i mares de totes les classes.

REUNIONS DE MARES I PARES AMB LA TUTORA O EL TUTOR  (setmana del 27 de Febrer al 2 de març)

Dilluns 27 a les 3 de la  tarda 2nA (Vanesa) 2nB(Marian)
Dilluns 27 a les 4:30h 4rt(Angi)
Dimarts 28 a les 3 de la tarda P5A(Eli) i P5B (Brígida)  

1r A(Montse)

Dimecres 29 a les 3 de la tarda P4A (Anna)  P4B (Imma)
Dimecres 29  a les 3:45 de la tarda 1rB (Rosalina)
Dijous  1 de març a les 3 de la tarda  

P3A (Anna) 

5è (Rafa)

Dijous 1 de març a les 3:45h P3B (Sònia)
Divendres 2 de març a les 3 de la tarda 3rA(Montserrat) 

3rB(Montserrat)

ÉS IMPORTANT LA VOSTRA ASSISTÈNCIA!!!

US HI ESPEREM!!

Totes les reunions es faran a les classes respectives.

PREINSCRIPCIÓ CURS 2012-2013

DEL 19 AL 30 DE MARÇ ENTREGA DE SOL.LICITUDS EN EL CENTRE.

DEMANAR HORA A SECRETARIA O TRUCANT AL TELÈFON 938400906

per a més informació consulteu l’enllaç

http://www20.gencat.cat/portal/site/ensenyament

 

 • CONTES A LA BIBLIOTECA OBERTA   Dimarts 14 de febrer , l’Ariadna(mare de la Valentina de P5B), l’Ana(mare d’en Néstor de 1rB) ,  la Sònia(mare de la Tània de 2nB)  i la Carme (mestra d’Anglès) ens van explicar contes a la biblioteca oberta. Moltes gràcies. Ens van agradar molt .  A partir d’aquí, un cop al mes, altres mares vindran a explicar-nos més contes a la biblioteca per la tarda.
  • Divendres 28 a la tarda celebrarem la festa de la castanyada al pati de l’escola. Ballarem danses i menjarem  castanyes també els panellets que els nens i les nenes i els mestres han fet a les diferents classes. Convidem els pares i mares a compartir aquesta festa  amb tots nosaltres.La Biblioteca Oberta torna a obrir les portes a partir del dijous 27 d’octubre en horari de 4:30 a 6:00 de la tarda de dilluns a divendres. En “Bibli” us anima a venir. Podreu  llegir, fer deures,   buscar llibres en préstec,  escoltar contes….

   REUNIÓ AMB ELS PARES I LES MARES DELS ALUMNES NOUS DE P3 I D’ALTRES NIVELLS

  DIMECRES 29 DE JUNY A LES 19:00H PATI CENTRAL DE L’ESCOLA

  • INFORMACIONS DEL FINAL DE CURS

  Us informem d’alguns aspectes importants que cal tenir en compte abans no s’acabi el curs el dia 22 de juny (últim dia de classe). 1. Festa AMPA. El dissabte 18 de juny de 5 a 8 de la tarda es farà la festa de final  del curs organitzada per l’AMPA. Esperem la vostra assistència. 2. Comiat dels alumnes de sisè. Els pares i mares de sisè esteu convidats a la festa que farem el dia 21 de juny a les 7 de la tarda per acomiadar als nens i nenes de sisè. 3. Festa de comiat mestres que es jubilen. El dia 22 a les 9:30 farem la festa de comiat de les mestres Asun i Cristina, que es jubilen aquest curs. Els/les alumnes, mestres, pares i mares els hi farem un petit homenatge. Esteu convidats a participar-hi. 4. Entrevistes i lliurament d’Informes: Com ja us hem informat les entrevistes es duran a terme el dimarts dia 28  de juny de les 8:30 a les 14:00 h. Els/les mestres tutors/es us atendrem en les classes corresponents. Cal reservar hora a les graelles penjades al suro, o  trucant per telèfon a secretaria. 5. Beques Ajuntament: Us recordem que el  dia 1 de juliol s’acaba el termini per presentar les sol·licituds de beques de menjador, llibres i material didàctic de l’Ajuntament . Les sol·licituds s’han de presentar en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (carrer Sant Josep, 7). Curs 2011-12: 6. Reunió General d’inici de curs. Divendres dia 9 de setembre a les 12:00 al pati central de l’escola. 7.  Les classes començaran el dilluns dia 12 de setembre. Atenció que l’horari canvia aquest curs. L’horari de les classes serà el següent:

  INFANTIL  i PRIMÀRIA

  MATÍ      de les 9:00h a les 12:30h

  TARDA  de les 15:00h a les 16:30h

  8. El servei d’acollida matinal començarà el dia 12 de setembre en horari de 8:00h a 9:00h. Ja us informarem amb més detalls, al setembre, del preu de la quota 9.El servei de menjador començarà a funcionar també el dia 12 de setembre en horari de 12:30h a 15:00h. 10. Quota de material curs 2011-12. El Consell Escolar va aprovar una quota única de 150€ que inclou el material, les sortides(dues), les activitats de l’Associació Cultural i la Reutilització de llibres. Es podrà fer el pagament de dues maneres: Pagant la quota total de 150€ abans del 15 de setembre de 2011 o fent tres pagaments de 50+50+50 € (1r pagament abans del 15 de setembre, el segon pagament abans del 22 de desembre i el tercer pagament abans de 29 de febrer). El dia 28, dia de les entrevistes, els/les mestres us donaran el full per a domiciliar els pagaments. ATENCIÓ! EN AQUESTA QUOTA NO ENTREN LES COLÒNIES, NI LA SORTIDA D’INFANTIL DEL TERCER TRIMESTRE NI EL TRANSPORT PER ANAR A LA PISCINA. Això es pagarà a part. Aquest curs els pares desl alumnes d’Infantil NO han de comprar cap llibre de text. NOTA: Al mes de setembre rebreu més informació de l’escola a nivell pedagògic i organitzatiu Que tingueu un MOLT BON ESTIU!! L’EQUIP DE MESTRES NOTA: EL DIA 28, QUAN VINGUEU A BUSCAR L’INFORME, HAUREU DE PASSAR PER SECRETARIA PER A COMUNICAR DE QUINA MANERA VOLEU FER EL PAGAMENT DE LA QUOTA D’AQUEST CURS MOLTES GRÀCIES PER  LA VOSTRA  COL·LABORACIÓ

  • DIMARTS PASSAT DIA 8 DE MARÇ, L’ALCALDE I LA REGIDORA DE L’AJUNTAMENT, ENS VAM VISITAR I VAN PRESENTAR A LA PREMSA TOTES LES OBRES D’AMPLIACIÓ DE L’DIFICI. SEREM UNA ESCOLA AMB ALUMNES DE O A 12 ANYS. ESPEREM QUE A L’INICI DE L’ANY 2013 PUGUEM GAUDIR DE LES NOVES INSTAL.LACIONS I SERVEIS. AQUÍ TENIU L’ENLLAÇ PER VEURE LA NOTÍCIA QUE VA SORTIR A LA TV DEL VALLÈS ORIENTAL. el-ceip-ponent-de-granollers-escolaritzara-dels-0-als-12-anys
  • DIVENDRES 11 A LES 3 DE LA TARDA ES FARÀ UNA XERRADA PER A PARES I MARES PER PARLAR SOBRE EL BULLYNG. AQUESTA  ACTIVITAT HA ESTAT ORGANITZADA PER L’AMPA. US HI ESPEREM!!! violencia-infantil bullying1
  • PREINSCRIPCIÓ  PER AL CURS 2011-2012: ENTREGA DE SOL.LICITUDS DEL 14 AL 25 DE FEBRER. DEMANAR HORA A SECRETARIA O TRUCANT AL TELÈFON DE L’ESCOLA 938400906  😛

  • DISSABTE 29 DE GENER A LES 12 H hi haurà l’actuació del “MAG TONI” al pati central de l’escola. Aquesta activitat està adreçada a l’alumnat i pares d’Infantil i C Inicial.

  • PREINSCRIPCIÓ PER AL CURS 2011-2012

  JORNADES DE PORTES OBERTES

  Divendres, dia 28 de gener, a les 15:30h i Dissabte, dia 29 de gener, a les 12h.

  .

  • LA SETMANA DEL 24 DE GENER ÉS LA SETMANA DE LA FRUITA.  L’alumnat de Primària esmorzaran mandarines, pomes,taronges i plàtans ( de dimarts a divendres)
  • En el marc de les activitats de NADAL, el dissabte 18 de desembre, sortirem a cantar nadales pels carrers de Granollers amb la resta d’escoles de la ciutat. A VEURE SI AQUEST ANY PODEM FER UN GRAN COR!!!
  • S’acosten les FESTES DE NADAL i aquest curs també farem, amb la col.laboració de l’AMPA i el taller de mares, el mercadet de joguines de segona mà. Serà el divendres dia 17 a les 16.00h. Els pares i les mares podreu venir i acompanyar els nens i les nenes a comprar la joguina que els agradi. JA PODEU PORTAR LES JOGUINES QUE TENIU A CASA , QUE ESTAN EN BON ESTAT I QUE JA ESTEU CANSATS DE JUGAR AMB ELLES. LES PODEU DEIXAR A SECRETARIA O A L’ESPAI DE L’AMPA
  • PER FI !! LES OBRES D’AMPLIACIÓ DE L’EDIFICI COMENÇARAN EL DILLUNS DIA 29 DE NOVEMBRE. A  PARTIR D’AQUEST DIA,  RESTARÀ TANCAT L’ESPAI DEL PATI D’INFANTIL I LA PORTA DEL SUD QUE DÓNA ACCÈS A L’EDIFICI PER LA PART D’INFANTIL. L’ALUMNAT I FAMÍLIES DE P3 I P4, ENTRARAN I SORTIRAN PER LA PORTA DE L’ESQUERRA DEL VESTÍBUL PRINCIPAL. PROVISIONALMENT ELS NENS I LES NENES D’INFANTIL FARAN L’ESTONA D’ESBARJO AL PATI GRAN, MENTRE NO QUEDA BEN INSTAL.LADA LA TANCA DE SEGURETAT I ENS DEIXEN BEN CONDICIONATS ELS ESPAIS LLIURES D’AQUESTA ZONA .
   imatge de l'difici amb la llar d'infants a la planta baixa i l'aulari d'Infantil a la planta primera.

   imatge de l'difici amb la llar d'infants a la planta baixa i l'aulari d'Infantil a la planta primera.

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

  • A les eleccions celebrades ahir dia 24, van votar 98 pares i mares.  Els/les candidats/es han obtingut els vots següents:

  MOHAMED DAOUIEB EL MOKHATAR 43 VOTS Mª DEL CARMEN DOMÍNGUEZ PLATERO 42 VOTS JUAN ANTONIO FLORES MORALES 28 VOTS Mª JOSÉ MORILLAS MARTÍNEZ 35 VOTS MAICA PURIFICACIÓN ROCHA 30 VOTS FCO JAVIER SEVILLANO LLERGO 33VOTS MATI ZOYO BONO 41 VOTS Com a conseqüència, són proclamats representants al consell escolar del centre els/les candidats/es següents: MOHAMED DAOUIEB EL MOKHTAR Mª DEL CARMEN DOMÍNGUEZ PLATERO MATI ZOYO BONO MOLTES GRÀCIES  ALS  CANDIDATS I CANDIDATES PER LA SEVA IMPLICACIÓ I GANES DE COL.LABORAR, A LES MARES DE LA MESA I ALS PARES I MARES PER LA PARTICIPACIÓ.

  • EL DIMECRES 24 DE NOVEMBRE ES FARAN LES ELECCIONS PER ELEGIR ELS REPRENTANTS DELS PARES I LES MARES AL CONSELL ESCOLAR. S’HAN PRESENTAT SET CANDIDATS I TOTS ELS PARES I LES MARES HAURAN DE VENIR A VOTAR TRES REPRESENTANTS. ESPEREM LA PARTICIPACIÓ DE TOTS I TOTES.
  • Del 23 al 26 de Novembre és la setmana de la fruita. Aquesta vegada ens portaran: raïm, prunes, peres i mandarines.img_98491
  • La “Biblioteca Oberta” de l’escola començarà el servei, el proper dilluns dia 25 d’octubre en horari de 17:00 a 18.30h. Estarà oberta cada dia de dilluns a divendres. Us animem a  que vingueu a llegir, buscar llibres en préstec, fer deures, fer consultes i recerca… però sobretot recordeu que la biblioteca és principalment per llegir i gaudir amb la lecturadsc04931
  • Ens han informat  representants de l’Ajuntament que el procediment de les obres d’ampliació de l’escola ja està en marxa. Moltes empreses constructores han presentat els pressupostos respectius i ara resta pendent el tràmit d’adjudicació de les obres a una empresa concreta. Calculem que les obres començaran a finals d’any o com a molt després de Festes.

  ESPEREM QUE AIXÍ SIGUI !!!!

  • El dimecres dia 27 d’octubre començaran les classes de català per a mares i pares. Es faran a l’Aula d’Acollida i la integradora, Maria, serà l’encarregada d’impartir-les. Totes les mares que vulguin participar poden comunicar-ho a secretaria o presentar-se el mateix dia 27 a les 3 de la tarda.
  • El divendres dia 29 d’octubre a les 3.30 de la tarda, al pati de l’escola, celebrarem la castanyada d’enguany. Els pares i les mares també podran venir i compartir la festa amb tots nosaltres. Ballarem danses, menjarem castanyes i passarem una estona agradable.
  • La setmana del 25 al 29 d’octubre comença la campanya “A l’escola mengem fruita”. Enguany participa l’alumnat de Primària. Una setmana cada mes, els i les alumnes menjaran fruita per esmorzar. Aquesta setmana les fruites que menjaran seran: PRÉSSEC, POMA, PRUNES I RAÏM. L’alumnat d’Infantil porten fruita de casa cada divendres per esmorzar.
  • Al llarg del mes de Novembre se celebraran les eleccions per a renovar els membres representants del Consell Escolar del centre.