Gràcies Omells!

Bones a tots i a totes,

Ahir a la tarda va ser un dia fantàstic. Els alumnes de l’escola dels Omells van participar activament amb la Marató de TV3. Vam fer una volta pel poble, explicant la causa de la marató d’enguany que tracta sobre les malalties metabòliques més freqüents que són l’obesitat i la diabetis. Cal dir que els alumnes en tot moment van explicar la causa a la gent del poble i van fer una sèrie de recomanacions per tenir una dieta més equilibrada i procurar adquirir uns hàbits de vida més saludable. Cal insistir, en que els alumnes van participar activament en tot moment i cal agraïr la solidaritat dels habitants dels Omells que en tot moment es van mostrar molt col·laboradors en aquesta causa pel seu donatiu a canvi d’una poma que va ser l’emblema triat pels alumnes com a bona alimentació. Tots els diners recollits ahir (120,60 euros) seràn enviats al programa de la Marató de TV3, en nom de l’escola.

Va ser una gran experiència i els alumnes de l’escola s’ho van passar molt bé. També volem donar les gràcies al Joan i al Robert antics alumnes de l’escola que van col·laborar en tot moment.

Després de tota aquesta explicació, només ens queda dir :”Gràcies Omells!”.

Us adjuntem les següents imatges, esperem que us agradin molt.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà