TEATRE D’ANGLÈS

El dia 20 de març vam anar a Gandesa a veure el teatre d’anglès “Simbad”. Vam sortir d’Horta aproximadament a les 10h del matí, i a les 10’30h vam arribar. Fins a les 11 vam estar al pati de l’escola hora que va va començar el teatre.

L’obra va ser divertida, perquè ja l’havíem treballat i sabíem la història. També va estar divertit perquè van fer participar als  xiquets.

El teatre el van fer dos personatges un noi que feia de Halim i Simbad  i la noia qiue feia de Sheherezade i ho van fer els dos molt bé, encara que moltes coses no les enteníem.

I a la 13h vam sortir de Gandesa.

Denisa i Sergi.

 

Enllaç del bloc del Servei Educatiu on podreu trobar les fotos del Teatre en anglès :

http://blocs.xtec.cat/serveieducatiudelaterraalta/2015/03/23/el-teatre-en-angles-amb-imatges-20-3-15/

 

XARRADA DELS FLAMENCS

HPIM6065

Dimarts,3 de març de 2015 va venir un membre de l’ Associasió Ornitològica de les Terres de l’ Ebre, es deia PICAMPALL. Ens va explicar l’ anellament dels flamencs, on viuen, on crien, que menjen, quantes epecies  hi ha…Tenen un coll i unes potes molt llargues.El bec és molt gros. Mengen  algues i  crustacis  que els donen el color rosa. I no menges arròs .

Els flamencs crien a la Punta de la Banya ,  fan nius al terra amb fang. Noralment ponen un ou  que incuben el pare i la mare, duran 30 dies. Del ou surt un pollet de color grisós. Durant el dia tots el pollets del grup estan a la guarderia mentres alguns pares van a buscar menjar.

Els tècnics del parc natural anelles els pollets de flamencs. Durant l ‘ anellament es mesuren i es pesen els  pollets.

Els flamencs  són ocells gregarisi també  són ocells migratoris  i volen en grups per tota la Mediterránia buscant millors temperatures, menjar  o llocs per criar.

 

 

Excursió a Batea

HPIM5580

El passat divendres 4 d’abril vam anar a conèixer Batea . Nosaltres vam anar amb 5è i 6è de Bot . Primer vam anar a l’església de Sant Miquel que era molt gran. Al costat tenia un cementiri antic. Al darrere hi havia  restes de la primera església.

 

HPIM5593

Després vam anar a la capella que estava dins de poble perquè antigament és va construir a fora però al llarg del temps és va anant construint el poble i va quedar a dins del poble.

HPIM5605

Finalment vam anar a l’Hospital de Sang que era on atenien els ferits durant la guerra i després d’escoltar una explicació de com s’organitzaven per poder atendre als ferits en combat , vam veure un vídeo .

 

 

HPIM5630

HPIM5633

Èric , Genís, Míriam i Silviu.

 

Sortida a Barcelona

El divendres dia 17 de gener els xiquets i xiquetes de c.m. i c. s. vam fer una sortida a Barcelona. Finalment vam poder gaudir d’un temps esplèndit que ens va acompanyar durant tot el dia.

Us mostrem les imatges del dia.

 


Visita a l’exposició ” ROBA ANTIGA”

El divendres 27 de setembre vam anar a veure l’exposició ” Roba antiga “ organitzada per l’Associació de Jubilats d’Horta de Sant Joan. Alguns dels xiquetes i xiquetes de l’escola ja l’havíem visitat durant les Festes de Setembre . Mos va agradar molt i mos va sorprendre que la roba estigués tan ben conservada després de tant temps.
Felicitem als organitzadors i gràcies per haver-nos convidat.
Xiquets i xiquetes de 4t.

HPIM5027 HPIM5025 HPIM5024 HPIM5022 HPIM5016 HPIM5007 HPIM5006 HPIM5005 HPIM5004 HPIM5032