05/04/2013 1r 2n pri excusió a Can Canadell

Més galeries | Comentaris tancats a 05/04/2013 1r 2n pri excusió a Can Canadell

03/04/2013 3r eso visita-taller a La Pedrera

Més galeries | Deixa un comentari

22/03/2013 primària sortides final trimestre

1r 2n pri · Parc central del Poblenou  //  3r 4t pri · MACBA  //  5è pri · Museu Història de Barcelona  //   6è pri · La  Pedrera                  

Més galeries | Comentaris tancats a 22/03/2013 primària sortides final trimestre

Any Internacional de la Química 2011

 

 

L’Assemblea General de l’ONU va proclamar al 2011 com l’Any Internacional de la Química per conscienciar al públic sobre les contribucions d’aquesta ciència al benestar de la humanitat.

2011  va coincidir  amb  el  centenari  del  Premi  Nobel  atorgat  a  Marie Curie  per les seves aportacions a la química i de la fundació de l’Associació Internacional de Societats Químiques. La commemoració emfatitzà la contribució  de  la  química  com  a  ciència  creativa  essencial  per  millorar  la  sostenibilitat  de  les nostres maneres  de vida i per resoldre els problemes globals i essencials de la humanitat, com l’alimentació, l’aigua, la salut, l’energia o el transport.

El director general de la UNESCO,  Koïchiro  Matsuura, va encomiar la decisió de l’Assemblea General i va fitar que  “és indubtable que la química exercirà  un  paper molt important en el desenvolupament de fonts alternatives  d’energia  i  l’alimentació  de  la creixent població mundial”.   Per aquest  motiu  es van  celebrarar activitats a tot el món durant 2011 per ressaltar la importància de la química en el sosteniment dels recursos naturals.

LA NOSTRA ESCOLA ES VA  SUMAR A AQUESTES INICIATIVES.

Durant tot l’any vam poder gaudir de diverses conferències, cursos de formació i activitats aptes per a tots els públics que s’oferiren arreu del territori amb la col.laboració especial de la UAB i el Col.legi de Químics de les Illes Balears, que es van fer càrrec dels diversos esdeveniments que van tenir lloc a tot Catalunya.

És també aquesta la raó per la qual vam decorar l’entrada de l’Escola amb un mural dedicat a aquesta celebració i tots els cursos hi van participar de manera transversal en un projecte relacionat amb la Química.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

visita al CSIC

campràctiques-química


experiments  a  primària [kml_flashembed movie="http://blocs.xtec.cat/escolamireia/files/2011/04/any-quimica.swf" width="460" height="300" wmode="transparent" /]

[kml_flashembed movie="http://blocs.xtec.cat/escolamireia/files/2011/04/experiments-ci-i-cm.swf" width="480" height="320" wmode="transparent" /] ……. [kml_flashembed movie="http://blocs.xtec.cat/escolamireia/files/2011/05/cinque.swf" width="480" height="320" wmode="transparent" /]

video

CANVIS  QUÍMICS
videoMISSATGE  SECRET
videoEFECTES DE LA COMBUSTIÓ DE L'AIR
videoIMANTACIÓ

fletxadreTAMBÉ ES POT VISITAR L’ENCICLOPÈDIA DE LA CIÈNCIA

Publicat dins de General | Deixa un comentari