Racons de llançaments de presició P3

Els alumnes de P3 han practicat la punteria amb diferents racons. Hem utilitzat diferents tipus de material per tal que els alumnes puguin desenvolupar diferents destreses. Aquí podeu veure uns vídeos. Esperem que us agradin:

[youtube]https://youtu.be/ZKAmFZbEEdQ[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/k3DD66rhljA[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/2Nv7GCj6Oy4[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/GBAe5Ou8TKw[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/mPJImp7xTXM[/youtube]

Circuit de psicomotricitat

Els alumnes d’educació infantil hem fet un circuit per millorar la percepció espai-temporal i l’equilibri. Us volem mostrar com treballem a “psico”, ho passem molt bè:

Alumnes de P3:

[youtube]https://youtu.be/5YM2K2E9VWA[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/Of-dmPXJ8zE[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/4S_jW5fPlVc[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/rDmJJKpS7tg[/youtube]

Alumnes de P4:

[youtube]https://youtu.be/2ezzxCmn1zk[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/vryNcrSTYv0[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/ORj8mjvMcKk[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/Zk9998vNGjE[/youtube]

Alumnes de P5:

[youtube]https://youtu.be/sxuB8H062Kc[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/wFOFo6yyUv0[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/3OA_SO-lHXs[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/V476HemxDe8[/youtube]

 

V – JORNADES LÚDICO-ESPORTIVES  

 

Aquest curs 2015-16 hem portat a terme les Cinquenes Jornades Lúdico-Esportives de l’Escola Miquel Martí i Pol. Aquest curs estaven previstes per fer-les abans de Setmana Santa, però degut a les previsions meteorològiques, vam haver-les d’ajornar per fer-les desprès, en concret per als dies 2 i 3 de Març. Aquest dos dies, tots els alumnes/as de l’escola, vam poder gaudir del bon temps per fer esport tots plegats jugant de manera lúdica a diferents jocs i esports.

El dimecres 2 durant tot el matí, van participar tots els alumnes de Cicle Inicial i els de 3r de Primària, realitzant diferents proves relacionades majoritàriament amb l’Atletisme. A la tarda va ser el torn dels més petits de l’escola, i d’aquesta manera, tots el alumnes de P3, P4 i P5 vam realitzar diferents jocs tradicionals al pati de l’escola, amb l’ajuda d’alguns alumnes de 6è que s’encarregaven d’explicar els jocs i ajudar-los a jugar.

El segon dia, el dijous 3, va ser el torn dels més grans. Tots els alumnes de 4t, 5è i 6è, van practicar diferents esports a la pista per petits grups barrejats entre ells.

A la tarda d’aquest segon dia, vam posar en marxa el Primer Cros Escolar de la nostra escola aprofitant el Parc que tenim al davant. Vam abalisar-ho de tal manera per fer 3 circuits de diferent llargària, un per a cada categoria-cicle, a més de la recta principal per la cursa dels d’Infantil. Al llarg de tot els circuits hi havien alumnes de 6è ajudant i controlant que cap nen/a tingués cap problema.  Vam fer curses per edats i sexe, així corrien les noies d’un curs per una banda i a continuació els nois del mateix curs. Tots els alumnes/as van participar i va ser molt emocionant, amb la resta d’alumnes animant a la vorera, així com molts pares, mares i exalumnes que van voler gaudir de les curses, els quals també van tindre l’oportunitat de participar en una cursa final que vam improvisar.

Després d’aquest èxit de Jornades Esportives en les que tots els nostres alumnes/as s’ho van passar tant bé fent esport, ja comencem a pensar en les properes per fer-les el curs vinent.

Departament d’Educació Física

Primer Torneig d’Escacs

TORNEIG D’ESCACS
Aquest curs hem realitzat el Primer Torneig d’Escacs de l’Escola Miquel Martí i Pol. Es van apuntar 99 alumnes de tota Primària. Vam fer tres categories, una per cada cicle, i vam realitzar el torneig a doble eliminació, es a dir, la primera vegada que es perdia una partida, es passava a una repesca. Cada dia es disputaven 7 o 8 partides l’hora del pati al gimnàs. Per a totes les partides hi havia alumnes/as de Cicle Superior fent de jutges. Van haver-hi moltes partides emocionants i inclòs algunes van acabar en taules. El guanyadors de la primera fase van disputar la Fase Final i van quedar 2 finalistes de cada categoria que van disputar un dia tots plegats les Grans Finals amb molts alumnes d’espectadors.
Finalment, els guanyadors de cada categoria van ser els següents:

Cicle Inicial:
1r Gabriel López
2n Dérek Mirones

Cicle Mitjà:
1r Aaron Gutiérrez
2n Joel Martínez

Cicle Superior:
1r Dani Gutiérrez
2n Martí Levy

Jornades esportives P5

El divendres 10 d’abril durant tota la tarda va tenir lloc les quartes jornades esportives de l’escola. Els alumnes de P5 van poder gaudir de 6 proves: la xarranca, curses de sacs, joc de l’stop, joc del cocoter, joc del mocador i el paracaigudes. Alumnes de 6è van dinamitzar les activitats, ho van fer molt bé. Aquí us deixem una petita mostra en imatges:

Jornades esportives P3 P4

El dijous 9 d’abril durant tota la tarda va tenir lloc les quartes jornades esportives de l’escola. Els alumnes de P3 i P4 van poder gaudir de 6 proves: el joc de tula, cadires musicals, 1,2 3 pica paret, xanques i bitlles.Els alumnes de 6è van dinamitzar les activitats, ho van fer molt bé. Aquí us deixem una mostra en imatges:

[youtube]http://youtu.be/i4xS2H3EifA[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/F8kAv92s0DY[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/ZdxxeRUm0N0[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/CaUmg-eRMTM[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/FygEjFYsQZk[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/pvS-NjJOxdU[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/hD3tWth8y7o[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/sW7DqYpI3OI[/youtube]

Jornades esportives 4t 5è i 6è

El divendres 10 d’abril durant tot el matí va tenir lloc les quartes jornades esportives. Els alumnes de 4t, 5è i 6è van poder gaudir de 10 proves: Pitxi, spiribol, hoquei, futbol, cross basquet, tennis taula, zumba, orientació  i patinets. Per clausurar les jornades vam realitzar una master-class de zumba. Aquí us deixem una mostra en imatges de la jornada:

[youtube]https://youtu.be/ew2raoxPJug[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/f1VZcFSRLpI[/youtube]

Jornades esportives 1r 2n i 3r

El dijous 9 d’abril durant tot el matí van tenir lloc les quartes jornades esportives de l’escola. Els alumnes de 1r , 2n i 3r van participar a les proves següents: llançament de pes i javelina, salt d’alçada, pista americana, cross, estiraments, spiribol, salt de longitud , patinets, curses de velocitat i orientació. Aquí us deixem una mostra en imatges de les jornades:

[youtube]https://youtu.be/o8Xl7AAKabg[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/cFzNDRs7LTg[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/rQWy74TCu70[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/5H8Todr0KkU[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/cGvf6LYStBs[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/fEYd2irQTDg[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/rGhdwHt7laA[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/jpKv7NRNN6M[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/ViUfExoKWOY[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/ehpefAjknK0[/youtube]