GAUDÍ L’ ARQUITECTA GENUÍ

Antoni Gaudí ,reconegut internacionalment com un dels genis més rellevant de l’ arquitectura .Els alumnes de cicle superiorcada dos anys treballem i estudiem l’ obre de Gaudí ,l’arquitecta genuí nascut a Reus . hem navegat per internet i hem buscat informació sobre la Sagrada Família , La casa Batlló,El Capricho,La casa Milà,el parc Güell…

També hem vist lpel.licules ,fotografies,A plastica hem fet molts treballs de diferentas tèqunices i hem àpres molt i ho hem passat molt bé

El mes de maig anirem a Barcelona  a visitar tot lo que hem treballat a classe.

Ja penja rem fotografies quan hi hàgim anat.

TERESA DIABATE

One thought on “GAUDÍ L’ ARQUITECTA GENUÍ

 1. samantha

  Hem estat treballant en un dels millors temes ANTONI GAUDÍ, en Gaudí va ser un gran arquitecte, ell feia escultures, colomnes, etc..
  L’ho millor es que el dilluns 9 de maig farem una escurció a Barcelona anirem a visitar El Parc Guell, la casa Batlló pero passarem per devant amb la Pedrera farem lo mateix nomes la veure per davant.
  Hi visitarem El circuit de Montmeló pero aquest circuit no es troba a Barcelona.
  Serà molt divertit, espero que no plogi, però he mirat le notícies i diuen que no plourà, esperem que sigui veritat, per que jo ja tenia tot planejat, només portar un bolso i portar l’esmorzar, el dinar i el berenar.
  Deu i espero que vagi molt bé l’escurció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *