ELS PRIMERS DIES A L’ESCOLA

Hola em dic Aniol aquests dos dies a l’escola no he notat molta cosa nova. Som els meteixos de sempre excepte la nena nova que es diu Ahlem.  És de Melilla. Espero divertirme 😎
Hola em dic Huseni i aquests primes dies m’han agradat perquè les classes són diferents i hi ha  professors nous i nens nous.  Espero divertirme.

Hola sóc l’Ahlem.  Jo i la meva germana som noves a l’Escola Llar, però aquest dos dies m’ho he passat molt bé.  Tots els meus companys són simpàtics i el mestre es diu Pep.

Espero que aquest curs sigues divertit.

Hola, sóc la Cristina i aquest any espero que sigui divertit. Des del primer dia he conegut a una companya nova.  És molt simpàtica. Espero aprendre coses noves.

Hola soc l’Eduard i he començat sisè. Aquests dos dies han estat divertits, sobretot a l’hora del pati perquè hem fet partits de futbol  contra 5è.

Hola sóc la Fatu i aquest curs ha vingut una compaña nova . És simpàtica i estic

molt orgollosa de conèixer-la. En Pep m’ha ajudat molt a fer les restes portant.

Hola sóc la Manpreet i aquest curs m ‘agrada molt. Estem fent moltes coses.  Ha vingut una companya nova a la clase. És de Marroc. És molt amable amb tothom.És diu Ahlem.

Hola,  jo sóc la Hawa i aquest curs desitjo estudiar més.  També tinc una amiga que es diu Ahlem i és molt intel·ligent.

Hola sóc la Mar. El que més m`ha impressionat a estat el despatx de la consergja, perquè l’han pintat tot de color lila !

Hola sóc en Jaume. El que m’ha impressionat més és que ha vingut una nena nova que es diu Ahlem. També ha marxat la Bintu. Hi ha hagut molts canvis a l’ escola i espero que a tots ens vagi molt bé aquest curs.

Hola sóc l’Anais. Aquest any espero que sigui divertit com l’any passat. A vingut una nena nova que és diu Ahlem.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *