PARAULES BONIQUES

Els nens i nenes de cicle inicial hem treballat la paraula que més ens agrada. La més bonica per a nosaltres i llavors les hem recollit  amb el recurs “Wordle” i ens han quedat així de màgiques!!!!

 

Les paraules boniques de primer

Wordle: Untitled

 

 

Les paraules boniques de segon

Wordle: Untitled

Dibuixant roures

Els alumnes de 1r i 2n són uns artistes.
Aprofitant que treballem el projecte dels boscos, ens hem centrat en l’estudi d’un arbre en concret: el roure pènol.
A la Garrotxa en queden pocs exemplars, tot i la seva abundància, en èpoques passades.
Abans de dibuixar-lo hem vist com és i ens hem fixat en els detalls més importants i………. AQUÍ TENIU EL RESULTAT !!!

Dibuixos dels alumnes de 1r

Dibuixos dels alumnes de 2n

Ah, i si voleu saber com els van fer no deixeu de visitar el bloc d’Informàtica que teniu enllaçat a la barra del costat dret del vostre bloc.

RECITEM POESIA

Els nens i nenes de 2n aprenem i recitem un poema d’Antonio Machado. Ens ho passem molt bé i aprenem castellà d’una manera més lúdica.

Podeu veure el video on tota la classe recitem aquest poema, ja veureu que bé que ho fem . El poema és “son de abril las aguas mil”.

SORTIDA AL MUSEU COMARCAL

La setmana passada els nens de primer i segon vam anar a visitar el museu Comarcal. Va ser una sortida d’allò més positiva. Ens vam fixar en el color que tenen les obres d’art i què expressa el color en les obres. Després vam fer un taller amb guixos de colors on vam experimentar com barrejant colors en surten de nous i vam crear el nostre propi quadre.

Vam gaudir i aprendre molt!!!

https://picasaweb.google.com/primaria.cicleinicial/SortidaAlMuseu?authkey=Gv1sRgCO2W4O6x3aCoDQ&feat=directlink

sortida al museu

BARRETS D’HIVERN

Els nens i nenes de primer, els dijous a la tarda ens ho passem d’allò més bé!. Sempre fem plàstica durant tota la tarda i fem uns treballs molt “xulos”. La setmana passada vam pintar un gorro d’hivern utilitzant una tècnica molt original. Primer vam pintar amb ceres, seguidament ho vam tapar tot de color negre i per acabar el vam decorar rascant el negre amb un escuradents i ens van sortir unes sanefes i colors d’allò més originals. Llavors els vam penjar al nostre plafó de fora la classe, així tota l’escola pot observar les nostres obres d’art!!!!