ELS AVANTATGES DE L’ESCOLA DE POBLE

Els nens i nenes de l’escola l’Estel, gaudeixen de tenir l’escola a la vora de casa. Tot i alguns inconvenients, pesen molt més els avantatges, com la proximitat amb l’entorn i amb les persones, això ho podem constatar en el dia a dia de l’escola. Valors fonamentals com la col.laboració, la solidaritat, la cooperació, ajudar als companys, ho podem treballar més profundament quan conviuen en una mateixa aula diferents cursos, els més grans ajuden als més petits , i uns i altres aprenen a valorar la riquesa de les relacions humanes i creixen i s’enriqueixen com a persones.

                  

                  

                   

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *