Segurament cada any per Sant Jordi regalem o ens regalen una rosa i/o un llibre. Segurament aquest any també ho farem, si podem. Però… us havieu plantejat mai de fer el PA de Sant Jordi a casa vostra?
Nosaltres ho hem intentat, utilitzant els ingredients adaptats una mica a la disponibilitat dels mateixos, al mercat i a la nostra cuina.
Us deixem aquí la recepta que hem utilitzat, les fotos del procès i un tutorial de TV3.
BON PROFIT, ÀNIMS I MOOOOLTA SALUT!!!
PA DE SANT JORDI (amb llevat químic)
Ingredients:
250 g farina
145 ml llet
3 cullerades d’oli
2 culleradetes de llevat químic
2 culleradetes de sal
1 culleradeta de sucre
Aquesta massa l’haurem de fer 3 vegades i a continuació barrejar-la amb:
La 1ª massa amb 100 g de sobrassada. Treballar-la una estona fins que s’hagi absorbit totalment i hagi agafat un color taronja uniforme.
La 2ª massa amb 100 g de formatge ratllat (Emmental) i una mica de cúrcuma per donar-li color groc. Treballar la massa fins la màxima absorció.
La 3ª massa amb 100 g de nous una mica picades i fer el mateix.
Un cop tinguem les tres masses les deixem reposar 1h 30 min i procedirem a seguir el muntatge segons ens explica el cuiner Marc Ribas en el tutorial següent:





