I per què no fem el PA DE SANT JORDI?

Segurament cada any per Sant Jordi regalem o ens regalen una rosa i/o un llibre. Segurament aquest any també ho farem, si podem. Però… us havieu plantejat mai de fer el PA de Sant Jordi a casa vostra?

Nosaltres ho hem intentat, utilitzant els ingredients adaptats una mica a la disponibilitat dels mateixos, al mercat i a la nostra cuina.

Us deixem aquí la recepta que hem utilitzat, les fotos del procès  i un tutorial de TV3.

BON PROFIT, ÀNIMS I MOOOOLTA SALUT!!!

PA DE SANT JORDI (amb llevat químic)

Ingredients:                 

250 g farina

145 ml llet

3 cullerades d’oli

2 culleradetes de llevat químic

2 culleradetes de sal

1 culleradeta de sucre

Aquesta massa l’haurem de fer 3 vegades i a continuació barrejar-la amb:

La 1ª massa amb 100 g de sobrassada. Treballar-la una estona fins que s’hagi absorbit totalment i hagi agafat un color taronja uniforme.

La 2ª massa amb 100 g de formatge ratllat (Emmental) i una mica de cúrcuma per donar-li color groc. Treballar la massa fins la màxima absorció.

La 3ª massa amb 100 g de nous una mica picades i fer el mateix.

Un cop tinguem les tres masses les deixem reposar 1h 30 min i procedirem a seguir el muntatge segons ens explica el cuiner Marc Ribas en el tutorial següent:

https://www.youtube.com/watch?v=-s4GjzzK8PA

   

         

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *