Demà continua la vaga de ferrocarrils

Com tots sabem, malgrat que els FGC. tenien previst mantenir el tren escolar ,dins del període d’horari de serveis mínims, això no ha estat possible (incidències derivades de la mateixa vaga). Els nens, nenes, mestres, monitors, conserge, vetlladores… que han arribat a l’escola ho han fet per altres medis i tornaran amb aquests. Demà no podem tenir garanties segures de que funcionarà tot com ha d’ésser. Les famílies s’hauran d’organitzar tant per l’anada com per la tornada. Els delegats de classe ja han estat avisats i també s’ha enviat un correu a la llista general a través d’internet. L’escola romandrà oberta i les activitats de classe funcionaran com cada dia.

L’equip directiu i la secretaria de l’AMPA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *