Demà divendres. Informació a les 21.51

Instruccions d’en Felip Puig (Conseller d’Interior)

La determinació és que queda suspès el transport escolar interurbà, però les escoles resten obertes a les comarques que està previst que quedin afectades (el Barcelonès hi és inclosa). Segons això la nostra escola resta oberta i el transport escolar nostre funcionarà ja que en el nostre cas és un transport “urbà” (per poc).

Dit això, i fent servir el sentit comú, demà pel matí uns quants mestres anirem a explorar el terreny a primera hora i si hi ha algun problema derivat de l’evolució del temps a la zona de l’escola iniciarem la roda de trucades pertinent abans de que agafeu el transport escolar o els porteu a l’escola.

Volem també dir que el mateix Conseller d’Interior ha dit que la situació pot variar en poques hores i que cal restar amatents a les notícies per si de cas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *