Demà no hi haurà escola pel risc de nevades.

NOTA URGENT. DAVANT EL RISC DE NEVADES i FRED POLAR.
El Consorci d’Educació està fent un seguiment constant de les indicacions del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT), –que és el centre superior de coordinació i informació de l’estructura de protecció civil de Catalunya–, així com de l’Ajuntament de Barcelona.
La previsió és que aquest vespre i demà al matí pot arribar a Barcelona una onada de fred i hi ha risc de nevades.
Pel que fa a la nostra escola, per evitar el que ens vàrem trobar a conseqüència de la nevada del 2010 hem decidit no obrir demà dia 2 de febrer. Us tindrem informats al llarg del dia a través dels delegats del vostre curs i anirem informant a través del bloc de l’escola sobre si obrim o no el divendres dia 3 de febrer.
http://blocs.xtec.cat/escolaelsxiprers/
i també donarem informació pels correus electrònics.

INFO DEL CONSORCI
INFO 2
METEOCAT

ANTECEDENTS

Barcelona, 1 de febrer de 2012.
Abrigueu-vos.
L’Equip Directiu de l’Escola Els Xiprers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *