Un dia fanTOUCHtic!

Avui, dimarts 17 de gener, el grup de 6è ha marxat a les instal·lacions del CEM Mar Bella per fer la jornada de Touch-rugby.

L’activitat es realitzava a l’exterior i després d’unes hores prèvies amb incertesa el clima era favorable per gaudir de l’esdeveniment.

Primer una explicació als 4 centres que participaven: Turó Blau, Tàber, Pere IV i… nosaltres.

L’Olivier (coordinador de l’activitat) ha recordat les normes i el funcionament dels arbitratges.

A partir d’aquí s’havia d’anar a un dels 4 camps i esperar que arribessin tant l’altre equip com el grup d’àrbitres.

A mida que passava la jornada tothom anava entenent millor el funcionament de l’activitat: o es juga o s’espera a la banda per fer canvi: toca fer d’àrbitr@ en el camp… -buscar xiulet, targeta i llapis-; descansem a les pauses per parlar de com ha anat i com es pot millorar, etc.

Al final de les 4 rondes, en les quals s’ha jugat 3 partits i s’ha arbitrat un (això d’arbitrar és complicat al principi, oi?) s’ha tornat al costat de la taula de coordinació i novament l’Olivier ha donat les gràcies per la participació i motivació de tots i totes, acabant amb la gran foto de grup.

En finalitzar, i després d’uns quants salts de longitud (al voltant hi havia una pista d’atletisme), s’ha decidit anar a recuperar les energies a la platja de la Mar Bella, doncs el dia acompanyava.

Una cloenda perfecta a un dia fanTouchtic!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *