Lectures i més lectures! (3r)

RECOMANACIONS PER AQUESTES FESTES!!!

 

1. Col·lecció de llibres de Emi i Max, dos nens que viuen aventures relacionades amb temes de mediambient.

Autora: Gemma Lienas

Editorial: La Galera

2. Flambus Green. Un follet a la ciutat

Roberto Pavanello; Stefano Turconi (il.lustr.)

Editorial: Alfaguara Infantil

160 pàgines

El Gran Consell de Sabador decideix confiar a en Flambus Green una prestigiosa missió en una de les ciutats més importants de Ponent. Però, quan hi arriba, el follet es troba amb una sorpresa ben desagradable: el vell Jardí Botànic està a punt de ser destruït i lúnica manera de salvar-lo és establir una aliança amb tres camallargs molt especials…

 

3. Judici als ratolins de Burgdorf

Peter Coolbak

Editorial: hidra

126 pàgines

Com que falta poc per a l’aniversari de la Muca, una de les seves germanes, la Melma promet que aquell dia farà per als amics i clients de l’hotel Miravaca el pastís de merenga amb nata més alt de tota la vall. Al cap d’uns dies la Melma desapareix misteriosament! …

 

4. El somriure de la Natàlia

DEL HOYO, Rodolfo.

Animallibres, 2011

A en Vador li agrada imaginar i inventar-se històries, però el que més li agrada és el somriure d’una companya de classe, la Natàlia. Per això, el dia que la veu sola i trista, farà servir tota la seva imaginació per ajudar-la. Junts iniciaran un viatge a través de la fantasia i els somnis per camins plens de paranys.

5. Tots els colors del camaleó

LOSANTOS, Jordi.

Cruïlla, 2011

Després que un gripau li tira un verí als ulls, en Tami, el camaleó, perd la capacitat de distingir els colors. Per això decideix emprendre un viatge llarg i perillós per anar a buscar el bruixot que viu a les muntanyes i que pot curar tots els mals.

 

6. El zoo d’en Pitus

SORRIBAS, Sebastià

La Galera, 2006

Un clàssic de la literatura infantil.

Endinseu-vos en la història d’una colla d’amics del barri del Raval de Barcelona que es proposa muntar un zoològic amb un sol objectiu: recaptar diners per poder pagar el viatge a Suècia a en Pitus, el més menut del grup, perquè està molt malalt i només el pot guarir un metge suec.

 

7. Detrás de las ventanas encantadas: Una misteriosa historia de Adviento

Cornelia Funke

Editorial: Siruela

151 páginas

La Navidad ha llegado. Julia y su hermano Oli esperan ansiosos los calendarios de Adviento como cada año. Pero Julia sentirá envidia de su hermano porque su calendario es una simple hoja de papel muy fina con el dibujo de una casa estrecha y alta, a diferencia del calendario con chocolatinas de su hermano. La imagen que se reproduce en su calendario brilla tan plateada y misteriosa que no puede resistir la tentación de abrir la primera ventana. La casa está habitada, y lo mejor de todo es que tan sólo acercando su mirada al calendario puede acceder a ella. Poco a poco conocerá a Jacobo, inventor de extraños artilugios, Rosalinda y Melissa, las encantadoras elfas, el gigante mudo, los cuatro gnomos perezosos y el príncipe heredero, Harry el feo.
Así comienza esta aventura en el Reino de las casas de los calendarios de Adviento, una sugerente lectura para estos días mágicos.

 

8. En Max fa miracles

SMADJA, Brigitte

Editorial: Cadí

En Max està molt amoïnat. Per començar, han anat a passar l’estiu en un poble sense cap gràcia i on plou tot el dia. El pare no hi és. La seva germana Maria el burxa més que mai. Una amiga de la seva mare es passa l’estona plora que ploraràs.Caldrà fer algun miracle per arreglar l’estiu!

 

BONA LECTURA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *