Comissió Mediambiental Agenda 21: ensenyem a les Llunes la recollida selectiva.

El dilluns d’aquesta setmana, la Comissió mediambiental  Agenda 21 de l’escola ha organitzat una activitat a la classe de les Llunes per ensenyar a fer la recollida selectiva del paper-cartró i el plàstic.
L’Eric i la Julia de 4art i la Lívia i en Pau de 6è han explicat la funció dels contenidors blau i groc i els han fet fer una recollida selectiva amb unes deixalles de cartró-paper i plàstics que els nens i nenes de la comissió havien portat amb aquesta finalitat. Aquí els teniu a tots i totes:

I mentrestant la resta de la Comissió ha anat a descobrir un lloc del bosc on el pare de l’Anna i el Lucas Piña, el Juanma, sap que hi ha molts bolets! Diuen que n’hi havia bastants, però de bons… només cinc!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *