ACTIVITATS PLA LECTOR

LLEGIM A P3
Els nens i nenes de P3 hem començat a llegir. Mireu com ho fem….

LA LOLA ÉS DESPISTADA
Dins del programa Itineraris de Lectura: autors a les aules que ofereix el Departmanet d’Educació, hem tingut el privilegi de comptar amb la visita de la Mercè Arànega als cursos d’educació infantil. Ella és escriptora i il.lustradora i ens ha encomanat a tots moltes ganes de llegir.

APADRINAMENTS LECTORS
Els alumnes de P5 i de 1r tenen uns padrins lectors de luxe: els nois i noies del SES de Sils. Ja hem començat les sessions i tots esperen que arribi el divendres amb molta il.lusió.

PARES LECTORS
Les mares d’en Biel i l’Emma de P5 ens han vingut a explicar 2 contes. Ens encanten els contes que els pares i mares ens expliquen!!

Els pares de l’Alan de P3 ens han vingut a explicar un conte de la primavera. Ens ha agradat molt!

La mare de la Marina de P5 i la Júlia de 2n i la mare d’en Roger de P5 ens han vingut a explicar la història del Timbaler del Bruc. Ha estat genial! Gràcies!

La mare d’en Marcos ens ha explicat un conte d’un ocell que ens ha agradat molt.

La tieta de la Mireia Brasó de P5 ens ha vingut a explicar el conte del Peix Irisat i ens ha preparat un munt d’activitats ben divertides relacionades amb el conte. La tarda ens ha passat volant!!

La mare de l’Arnau de 1r ens ha explicat un conte molt deliciós!

La Judit mare de la Mireia i l’Anna mare d’en Pol de P4 ens van explicar el conte d’en Santi i la Nona: el despertador de la pluja! Els de P3 van fer la pluja, els de P4 els trons i els de P5 van fer el vent! Ens va encantar!
Ara segur que ja no ens faran mai més por els trons i els llamps!

Aquesta tarda, unes mares de nens i nenes de P3 i P5 ens han fet passar una estona ben divertida. Ens han representat el conte de l’aranya relacionat amb el projecte que hem treballat tot aquest mes.

Els pares de l’Andrea han vingut a explicar-nos un conte dels animals que tots volien ser reis i no es posaven d’acord. Al final aprenen que tots tenen qualitats i habilitats i tots les poden ensenyar als altres. Segur que ens servirà per treballar-lo i aprendre a ser millors persones.

La mare de la Judit i la mare de la Núria de P3 ens han explicat el conte de la Castanyera i han vingut acompanyades d’una castanyereta ben bufona!!

La Glòria, la mare d’en Max i l’Emma, ens ha vingut a explicar una història que ella s’havia inventat relacionada amb el projecte que estem treballant a l’aula. Ha estat simplement GENIAL! I ha demostrat que és tota una experta! Gràcies!

La mare de la Judit i la Laia Gonzalez ens ha explicat el conte del Gegant del Pi dins de la programació de la Festa Major.
Ens ha agradat moltíssim! Gràcies!Mentrestant podeu consultar el nostre BLOC DEL CURS PASSAT.


Aquest article ha estat publicat en b6) Activitats Pla Lector. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *