FENT BUNYOLS

La setmana passada, tot i que fora de temporada, vàrem fer bunyols! Aquest any com que ja havia passat setmana santa es va decidir fer-los i menjar-los aquí l’escola. Van quedar boníssims!
Per si algú vol la recepta també us l’adjuntem:

Ingredients

 1 Kg. de Farina
 ½ dotzena d’ous
 ¼ de litre de Llet
 Sucre (2 tasses de cafè)
 Anís (3 tasses de cafè)
 Raspadura d’una Llimona
 100g. de Mantega
 Sal un pols
 Llevat de París 50g.
 Llevat de pa 50g
Preparació
1. Desfer el llevat amb una mica de llet
2. Desfer la mantega.
3. Barrejar tots els ingredients dins d’una cassola gran.
4. Amassar ben amassat fins que la pasta no s’enganxi a les mans.
5. Deixar reposar fins que la massa pugi.
6. En una paella amb oli d’oliva ben calent fregir-los, agafant la pasta dels bunyols amb dues culleretes untades amb oli i deixar-la dins la paella.
7. Un cop fregits posar-los en unes safates i posar-hi sucre pel damunt.

Fent Bunyols
Bunyols P4
Fent bunyols P5A