TANQUEM EL BLOC

Famílies!
Ara sí, donem per tancat el bloc del curs 2010-2011. Esperem que us hagi agradat i hàgiu gaudit de cadascuna de les notícies que hem penjat al llarg d’aquests mesos. Només ens queda dir-vos…
bon-estiu1

ÚLTIM DIA DE CURS

Encara que sembli increïble, ja hem arribat a final de curs! De bon matí els de cicle inicial hem anat tot passejant fins a Can Moi. De 2n a 6è han fet una marxa que també ha acabat al mateix lloc.
L’AMPA ens ha convidat a esmorzar coca amb fuet! Moltes gràcies!

Llavors hem tornat cap a l’escola a fer el comiat dels nens i nenes de 6è!
Us avancem unes quantes imatges!

Esmorzar últim dia Can Moi

BOSSES DE ROBA

Una altra iniciativa d’escola verda que tenim des de fa 3 anys són les bosses de roba per endur-nos els treballs a final de trimestre. Aquestes ens les confeccionen l’Associació de Dones de la Vall de Camprodon, que des d’aquí volem agrair altra vegada.

És una molt bona manera d’estalviar en bosses i que a més duraran molts anys!

BECA “ENS MENGEM LA VALL”

educar menjant

La fundació Jaume Casademont va fer una convocatòria de les BEQUES EDUCAR MENJANT (Experiències educatives en el món de l’alimentació) per estimular i promoure totes aquelles iniciatives que es duguin a terme als Països Catalans – o zones de parla catalana- i en l’àmbit educatiu i lúdic de 0 a 16 anys per tal de promoure els valors d’una alimentació saludable en el marc d’una gastronomia que és entesa com a cultura.

I aquesta beca ens la van concedir a la nostra l’escola! Si voleu veure’n el projecte, podeu accedir al següent enllaç: http://www.fundaciojaumecasademont.cat/img/admin/pdfbecadj16.pdf

I si encara voleu més informació, teniu aquest altre enllaç: http://www.fundaciojaumecasademont.cat/

ENHORABONA!

img_7509