Famílies! Heu vist que divertits que ens han quedat els Caps de Morts? Doncs us animem a provar-ho a casa!
Aquí teniu els passos que heu de fer perquè us quedin tan “xulus” com a nosaltres:
1. Primer de tot s’ha de tallar la carbassa per tal de treure la part del mig de sobre. Com veieu a les fotografies nosaltres ho hem fet amb forma d’estrella.
2. Amb un ganivet, rasquem la part interior que hem extret perquè d’aquesta manera quedi la polpa en un bol i es pugui aprofitar.
3. Després traiem tota la polpa que queda dins la carbassa, amb l’ajuda d’un ganivet i també de les mans. Veureu com n’és de suau!
4. I ara la carbassa ja està preparada per posar-nos creatius, animeu-la com vulgueu! A la nostra carbassa li vàrem tallar dos ulls, un nas i una boca i va quedar molt divertida i simpàtica!
Si no veieu la presentació de diapositives, feu clic aquí.
