COMPRO, CUINO I MENJO
El dilluns, 19 de maig vam tenir la darrera xerrada d’alimentació del programa Nereu per aquest curs.
La Naila ens va parlar de les diferents tècniques per cuinar els aliments: bullir, fregir, a la planxa, al vapor, al forn, al microones…, gratinar, escaldar, saltejar… avantatges i inconvenients de cadascuna.
Una idea molt clara que va voler remarcar és que triem la tècnica que triem, sempre que utilitzem oli, que aquest sigui d’oliva, tant per cuinar com per amanir.
Vam estar dissenyant diferents menús equilibrats combinant gran varietat d’aliments.
Finalment ens va parlar de la gran possibilitat de trobar informació a Internet, més o menys fiable, receptes de cuina, informació de la composició dels aliments…
Alguns webs interessants que ens va recomanar:
www.consumer.es És la pàgina dels supermercats Eroski amb informacions nutricionals basades en estudis seriosos i molt fiables. També disposa d’una aplicació pel mòbil amb el nom Eroskiconsumer.
www.menuterraneus Web i aplicació per mòbil per planificar menús familiars
myShopi és una aplicació pel mòbil que ens ajuda a fer la llista de la compra
Per acabar… si esteu interessats en llegir articles d’actualitat sobre l’alimentació, ens va recomanar els de:
- Juan Revenga, el nutricionista de la general, al bloc 20 minutos
Esperem que us serveixein d’ajuda!
Hola nois,la xerrada que varem fer dilluns 19 de Maig ,hem va agradar molt.
Com a mare sempre s’agraeix que t’ajudin a portar a terme l’educació dels nostres fills, tant sigui amb l’educació com amb l’alimentació.
Moltes gràcies.
Infinitament agraïda per la implicació i l’acollida del programa NEREU, a tots els pares/mares, personal de menjador i senyoretes de l’Escola Alfred Potrony de Térmens.