126è joc literari, a ritme de JOTA

La jota a l’escola.
Ja fa bastants cursos que al Daniel Mangrané tenim La jota a l’escola. L’alumnat de 3r l’aprèn a ballar i tots el anys amb l’alumnat de cicle superior, de manera puntual , versem jotes per participar en el “Concurs de jotes versades Joan de Figuereta” que s’organitza per la Fira de l’Oli.
Enguany, ens plantegem avançar una miqueta, i treballar més l’art de versar i improvisar i cantar jotes.
Si voleu saber com versar, cantar i ballar la jota cliqueu aquí
De moment, l’alumnat de 4t de primària ha participat en el 126 è “Joc Literari” que organitza Jesús Mª Tibau, escriptor i coordinador del “Club de Lectura de Tortosa”. El Joc literari que ens demana aquest mes és ESCRIURE UNA JOTA.
Estem començant a aprendre a versar i a cantar jotes … i aquest és el resultat.

FER-HO GRAN

FINS I TOT LES HEM VOLGUDES CANTAR

One thought on “126è joc literari, a ritme de JOTA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *