Colònies 4t

Fa uns dies els alumnes de 4t vam marxar de colònies a la casa El Collell que estava a l’Esquirol. Eren les nostres primeres colònies i estàvem molt emocionats, i amb motiu! Gràcies a l’Esquerola, el bruixot, en Boni i la Kin vam descobrir moltes coses sobre l’època medieval. És una experiència que mai oblidarem!

Si cliqueu a sobre de la imatge ens podreu veure en la nostra aventura!

Parc Jalpí 3r

El passat dimarts 29 de maig els alumnes de 3r vam a anar a un parc ben diferent, el Jalpí d’Arenys de Munt. Allà vam poder saltar d’arbre en arbre com si fóssim micos! Però tranquils, ho vam fer ben segurs, amb arnesos i monitors per no caure.

Cliqueu a la imatge per veure’ns a les altures!

Caramelles

Avui hem celebrat les caramelles a l’escola, cada classe anava a cantar a una altra i com ho hem fet tan bé, ens han regalat ous de xocolata. Us deixem unes fotos per que veieu com hem gaudit d’aquesta tradició.

Molí d’en Rata

Ahir els alumnes de cicle mitjà vam visitar el Molí d’en Rata a Ripollet. Vam poder veure com era un molí del segle XIX i com vivien els seus habitants. A més, vam veure com funcionava el molí gràcies a l’energia hidràulica, fa molt de temps que es va construir però encara funciona! També ens vam enfarinar per poder fer el nostre pa. Esperem que gaudiu de la nostra experiència!

Fotos de 3er: https://photos.app.goo.gl/EnarN1m2f0nifqr73

Fotos 4t: https://photos.app.goo.gl/olexvdsl5174crCa2