Mireu com ens han crescut les patates i les cebes. Estan molt altes i molt grans!!!!! Cliqueu la imatge.

Solstici d’hivern

Avui comença l’hivern.

El temps del solstici d’hivern ja no se celebra com abans, amb l’enteniment que aquest és un període de “descens” i de “descans”, d’anar dins de les nostres llars, dins de nosaltres mateixos i assimilar tot el que hem passat en aquest any que arriba a la seva fi.


Com en la naturalesa i en el regne animal que ens envolta, aquesta època de “hibernació” és molt necessària per als nostres membres cansats i les nostres ments atabalades.
La cultura moderna ens ensenya a evitar al màxim aquest moment: Llums, compres, excés de treball, despeses excessives, menjars, viatges i consumisme.


No obstant això, l’estirada natural per a anar cap a dintre, com el fan gairebé totes les criatures, és forta i el clima és tan amarg que la gent assegui que l’hivern és dur. Mentre que, de fet, l’hivern és amable, ens assenyala el camí suau i tranquil cap al nostre ser interior, cap a aquest temps anual de pau i reflexió, abraçant la foscor, perdonant, acceptant i estimant.
L’hivern elimina les distraccions, els sorolls i ens presenta el moment perfecte per a descansar i retirar-nos en un úter com l’amor, portant foc i llum a la nostra llar.
I després, molt a la vora, el nou any començarà, i com una llavor plantada en les profunditats de la terra, tod@s ens aixecarem amb energies renovades una vegada més per a ballar sota la llum del sol.
La vida és un regal.

Feliç hivern tornem el dia 8 de gener de 2019.

Descarrega-te’l i pinta’l.

Bon Nadal i Bones Festes!!!!

Fa olor de festes.

Els de primer ja hem començat a fer les feinetes tan esperades del Desembre.

Estem fent una tapa d’àlbum d’en Rudolf, el ren que ajuda al Pare Noel. Unes boles per guarnir les finestres de l’escola, el regalet pels pares, la postal per desitjar bones festes a tothom, el desig per penjar-lo a l’olivera. … buffff quina feinada i encara ens falten les boles per penjar a l’arbre de casa nostra. Ja veureu… ara tot amb imaginació.