Ja som a Carnaval

La propera setmana s’inicien a l’escola les activitats al voltant de la festa de Carnaval.

Malgrat no baixem la guàrdia en els aprenentatges i el coneixement, els nens i les nenes, les famílies i tota la comunitat educativa, vivim immersos en els tradicions i les celebracions populars. Aprofitem aquesta situació de vincle entre persones i entorn per treballar dins d’un context significatiu i convertir-lo en moments d’aprenentatge. Escriptura, lectura, matemàtiques, expressió corporal, creativitat… i sobretot convivència i harmonia.
Així hem preparat unes activitats a les que les famílies hi podreu acompanyar-nos,  tal i com us hem demanat a la circular enviada el divendres a través dels vostres fills i filles.

Preparem-nos per rebre el Rei Carnestoltes!
ara-arriba-el-carnestoltes

Bon Nadal i Feliç 2016!

BON NADAL (3)

La comunitat educativa de l’escola us volem desitjar el millor per aquestes festes i per l’any 2016<!

ÀLBUMS DE FOTOS DEL CONCERT I DE L’ASSAIG
1r torn

2n torn

(Avís: La publicació d’imatges de l’alumnat de l’escola correspon únicament a la pròpia escola. Per tant, és prohibida la difusió o manipulació en d’altres espais públics.
Llei orgànica 1/1982 de 5 de maig sobre el dret a l’honor, a la pròpia intimitat i la pròpia imatge.)

BONA CASTANYADA A TOTHOM!

Amb castanyes, jocs i contes per a la tarda de divendres han acomiadat el mes d’octubre.
En primer lloc, l’equip de professors vol agrair la participació, la col·laboració i la paciència de les famílies per facilitar el desenvolupament i èxit de la festa , per fer l’acompanyament a les nenes i els nens de l’escola en aquesta tarda festiva.
També donar les gràcies a l’Ampa, per les saboroses castanyetes que ens van oferir per arrodonir la festa.
I per acabar, resumir una mica les activitats realitzades.Primerament activitat entre els alumnes intercicles i per etapes, i la segona amb l’acompanyament de les famílies. Els petits van rebre la visita de la castanyera i van compartir amb ella les seves il·lusions. Primària va realitzar 8 jocs terrorífics a la gimcana “HALLOWEEN PARTY”, preparats pels alumnes de 6è amb l’inestimable ajuda de les professores d’anglès i de la seva tutora. La segona part ja la coneixeu: “La castanyera”, “La brujita Tapita” i “Thriller….
Us facilitem uns reportatges d’imatges perquè recordeu alguns dels moments.
Una abraçada…

 

Tot en marxa!

Voldríem agrair a les famílies la participació en les reunions d’inici de curs.

És per nosaltres molt necessari percebre que tots anem en la mateixa direcció i que doneu suport als vostres fills en la seva feina del dia a dia i és per als nostres alumnes una manera de compartir projectes i il·lusions alhora entre la llar i l’escola.

En aquest primer contacte  es coneixen o es retroben família i professorat, s’expliquen els objectius  i els projectes d’aprenentatge, les actuacions, les expectatives; es suggereixen  pautes de col·laboració. Es prepara amb complicitat entre professors i alumnes que esperen que en tornar a casa els seus pares li expliquin allò que el seu professor o professora els  ha dit sobre les coses que es faran a classe.

S’estableix una complicitat que pot esdevenir un ingredient fonamental per l’èxit.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM