Molta Sort!

Avui hem acabat el curs, els alumnes se’n van de vacances per tornar al setembre amb les piles ben carregades. Però hi ha un grup que ja no tornarà, els grans de l’escola emprenen un nou camí cap a l’institut i nosaltres els hem volgut desitjar molta sort. És per això que tota l’escola els hem fet el comiat que es mereixen.

com

Moltes sort nois i noies en aquesta nova etapa!

La Bella i la Bèstia

Després de molta feina, esforç i dedicació, el passat dimecres i dijous els alumnes de 6è van debutar presentant l’obra “La bella i la Bèstia”, un gran espectacle que va ser tot un èxit. Us deixem un recull de fotos de cada grup fetes per en Pep. Moltes gràcies Pep!!!

bb1      bb2

Nois i noies ens vareu deixar a tots amb la boca ben oberta, així que felicitats a tots als artistes i a tots els mestres que hi ha al darrera per la feina tant ben feta!!!. Moltes gràcies de veritat!

Sessió formativa per a pares i mares d’alumnes de sisè

L’àrea de Serveis Socials organitza un taller formatiu adreçat a pares i mares amb alumnes de sisè de primària. L’objectiu és informar i donar pautes i orientacions sobre l’adaptació a secundària, les actuacions dels centres educatius i com poden influir els canvis en els seus fills i filles.

Aquestes sessions són gratuïtes i es duran a terme els dies 25 de maig i 1 de juny, de 17:30 a 19 hores a l’Escola Sant Miquel del Cros.

Per a més informació cliqueu aquí.

CALA MONTJOI 2016

Els alumnes de 6è hem estat uns dies de colònies a Cala Montjoi!!
Hem gaudit de totes les activitats: piragua, rocòdrom, tir amb arc, malabars, tirolina, tennis taula, excursions, discoteca… un sense fi d’activitats molt divertides.
Esperem que gaudiu de les fotos tant com hem gaudit nosaltres de les colònies.
DSC_0453

THE LEMON THIEVES

El dia 7 d’abril els alumnes de 6è vam gaudir d’un gran espectacle a l’escola, l’obra de teatre en anglès : The Lemon Thieves.
Va ser una obra molt divertida i adient al nivell d’anglès dels alumnes.
Us deixem amb un recull de fotos
tea

Social Science

Hello everybody,

during this second term, we are studying The European Union and the european union countries.

We made a Prezi with different information about our country ( location, climate, traditional dish….)

Here you can see our cooperative work…

WE LOVE SOCIAL SCIENCE

[youtube]https://youtu.be/ueXgEDfcyJ8[/youtube]

LA CONNEXIÓ DE LES NEURONES. SINAPSI

Avui els alumnes de 6è hem rebut una visita molt especial, han vingut els alumnes de 3r ESO de l’institut a fer-nos un taller sobre les neurones.
Ha estat molt interessant ja que a més d’explicar-nos com funciona el sistema nerviós, hem realitzat una activitat per veure el temps de reacció del nostre cos.
Un plaer haver gaudit d’aquests mestres tan especials! Fins la propera nois/es
neurona

DIJOUS LLARDER AL PARC FORESTAL DE MATARÓ

El passat dia 4 de febrer els alumnes de 5è i 6è de l’escola vam celebrar dijous llarder a plena natura.
Va ser un sortida a peu molt engrescadora, on a més de fer exercici, ens vam divertir molt jugant al parc forestal de Mataró.
Un gran dia ple de truites i botifarres d’ous boníssimes!
IMG_1632

ELS INICIS DE… “LA BELLA I LA BÈSTIA” 2016

Pares, mares, avis, àvies, tiets, tietes i familiars dels alumnes de 6è aviat serà el gran dia de l’estrena de l’obra de teatre de la “Bella i la Bèstia” que amb tanta il·lusió estan preparant els vostres fills/es.
Volem deixar-vos un tastet d’imatges del gran CÀSTING que van preparar tots plegats. Van ser uns dies de molt entusiasme però a la vegada de nerviosisme.
Esperem que en gaudiu molt.

IMG_1474

TALLER: PREVENCIÓ DE CONSUM DE TABAC

Avui els alumnes de 6è hem realitzat un taller sobre la prevenció en el consum de tabac. Aquest taller ha estat realitzat per la Fundació Ciència Divertida.
Té com a objectiu donar la informació necessària per tal de poder prevenir que els joves caiguin en el consum del tabac i també, proporcionar respostes científiques a tots els dubtes que els alumnes es plantegen.
El taller ha estat molt participatiu, amb experiments científics molt propers als alumnes.
Us deixem amb algunes imatges del taller.
IMG_1201

Cosmocaixa: Llum, Colors i Energies

IMG_1703
Els alumnes de 6è hem visitat el Cosmocaixa.
D’una banda hem descobert les característiques i propietats de la llum i els colors, experimentant amb les lleis de reflexió i la refracció, la descomposició de la llum blanca, la bioluminiscència…
I d’altra banda hem fet diferents experiments per descobrir curiositats de l’energia: com la podem generar? d’on surt? quants tipus d’energia hi ha? …
També hem fet una visita pel museu on els alumnes han gaudit molt visitant el bosc inundat i experimentant amb les diferents exposicions de les que disposa el museu.
Bé, ha estat un dia ple de nous coneixements, d’experimentació i de sorpreses.