Titelles El peix Irisat

El dijous vam poder gaudir d’un teatre de titelles a l’escola “El peix Irisat”.

El Peix Irisat és l’animal més bonic de tot l’oceà, però es troba molt sol. Per què els altres peixos no volen jugar amb ell? Així han començat les aventures submarines protagonitzades per un peix d’escates brillants i un munt d’amics com l’estrella de mar rondinaire, el savi pop Òctopus, el peix llanterna detectiu, les meduses dansaires, el calamar curt de vista o la petxina flamenca. Junts han descobert la importància de compartir, de ser valents i ajudar els altres.

Va estar genial i ens va agradar molt.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *