Visitem el MNACTEC (Terrassa)

Aquest matí hem visitat l’exposició “Com sóc jo? El cos humà” acollida al Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa. Hem pogut veure i aprendre coses noves sobre el funcionament dels nostres òrgans però sobretot teníem moltes ganes de jugar amb les propostes que ens facilitava el museu.

Després d’atendre les explicacions de l’Eva i mentre esperàvem a què els nostres companys i companyes de 1r A acabessin l’activitat, nosaltres hem anat a visitar una altra proposta del museu “La fàbrica tèxtil”. Aquesta l’hem hagut de veure en poc temps i per això us animem a repetir la visita en família!!

Us deixem unes quantes fotografies…

8 comentaris a “Visitem el MNACTEC (Terrassa)

  1. amba agrada mol ana al museu de la ciencia i mu bax pasar mol be
    (trad. Em va agradar molt anar al Museu de la Ciència i m’ho vaig passar molt bé!)

  2. Em va agradar molt anar al Museu perquè he vist la llengua del senyor que estava brillant i que una bruixa tenia una escombra i també me bustó para salga la sang volant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *