Presentació

Has arribat al bloc (blogweb)  d’Història i Història de l’Art  de l’IES Arnau Cadell. Un dels  objectius d’aquest bloc  és facilitar  informació i documents escrits i visuals que complementin les classes o  serveixin per a preparar-les.

A la part superior d’aquesta pàgina trobaràs entrades que et portaran directamnet al seu contingut si clicas sobre elles.  

A la dreta , trobaràs  l’apartat: “categories” i si l’explores cliclant sobre elles, veuràs que pots trobar adreces web relacionades amb l’estudi de l’art i de la història d’Espanya,  trailers i sinopsis de les pel·lícules en cartellera i d’obres de teatre, articles d’interès,  informació sobre els exàmens de les proves de selectivitat, llibres recomenats, criteris de correcció d’exàmens i proves del curs.  Links de la premsa diària i dels museus nacionals i internacionals, informació d’exposicions i més.

Si vols, pots participar enviant els teus comentaris,  fent propostes per publicar imatges o articles o qualsevol altre iniciativa que pugui tenir cabuda en l’espai d’aquest bloc.

Un bloc d’Història no faria honor al seu nom sinó fes una mica “d’Història del blocs”.

Hi ha que dir que els blocs funcionen amb l’estructura que els coneixem avui des de fa momés una decada, i que  el New York Times Magazine, l’any 2004, va afirmar que Justin Hall (Chicago, 1973) era el pare fundador dels blogs.

I com i per què han experimentat els blocs un creixement tan ràpid i tan gran? Potser perquè l’espècie humana té  molta necessitat de comunicar-se? Una mica potser sí, perquè els blogweb van començar sent diaris particulars publicats a internet. Avui hi ha milions de diaris que circulen  en milions de blocs  per tota la xarxa. Aquest bloc no és, evidentment, un diari personal però sí una publicació estretament relacionada amb el treball que fem a les nostres classes.

Compto amb la teva col·laboració per millorar la funcionalitat i servei d’aquest bloc.

Sant Cugat, gener del 2009

Enriqueta Díaz

Deixa un comentari