DALLAS

A engles em fet un treball sobre un pais e apres molt sobre el respectiu pais.
Primer ens van fer buscar l’informació a casa i despres l’em portat aqui vem tindre tres sesions per a ferlo en la primera jo vaig acabar de buscar l’informació en la segona comencar a fer el prezi i en la tercera penja-ro per a que o pugis veure espero que t’agradi adéu ja penjarem altres treballs.

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a DALLAS

  1. [] CEIP Mare de Déu dels Torrents - ZER Poblet diu:

    La presentació del treball al l’eportfolio és correcte ja que respons a algunes de les preguntes de l’autoavaluació. LLàstima que està ple de faltes i sense puntuació!!! Revisa!!!
    Respecte el Prezi (rúbrica):
    Fas menys de 4 frase utilitzant there are/there is i algunes són correcte. No utilitzes cap frase comparatives. Utilitzes algunes frases amb una estructura diferent i són correctes. Hi ha de 3 a 5 faltes. (Felicitats!!!! T’ho deus haver revisat oi??) Les fotos són adequades al tema treballat. Hi consten totes les fonts d’informació. En total són 19/30. Tu t’has puntuat 21/30!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *