HOLA

[kml_flashembed movie="http://blocs.xtec.cat/enricdinfantil/files/2009/07/benvinguts.swf" width="450" height="450" wmode="transparent" /]

Els tallers, una eina per a la pràctica reflexiva

Pràctica compartida: Tots els alumnes del centre realitzen tallers, entre els tallers que es realitzen al centre hem escollit quatre taller que poden servir per definir els objectius de la pràctica reflexiva: taller de teatre, taller de ceràmica, l’hort i taller de ràdio (CEIP La Muntanya).

[kml_rm movie="http://video.xtec.cat:8080/ramgen/edu3tv/video/videoteca/practicompartida/7337.rm" width="322" height="288"/]

El teatre a l’escola

El CEIP Sant Antoni de Sant Vicenç dels Horts va iniciar un projecte de teatre a Educació Infantil que posteriorment va ampliar a tota la primària com a projecte d’escola i projecte d’innovació.

Les activitats principals es desenvolupen als tallers d’infantil i als de primària (tallers de llengua i activitats a l’aula de psicomotricitat) i el projecte es diversifica cap a totes les altres àrees amb un caràcter interdisciplinar.

A tots els nivells es realitzen obres teatrals de diferents tipologies que conflueixen a unes jornades de final de curs on s’exposen els treballs preparats.

Organitzativament el centre compta amb la figura de la coordinadora de teatre i de la comissió de teatre que organitzen i dinamitzen el projecte en el qual també hi participa l’AMPA.

[kml_rm movie="http://video.xtec.cat:8080/ramgen/edu3tv/video/videoteca/practicompartida/llenguaiteatre.rm" width="322" height="288"/]

Enginy: La paraula infiltrada

Troba la paraula infiltrada: Primer de tot, a la pantalla hi apareixen cinc objectes diferents. Cal recordar-ne els noms, ja que després desapareixen. Al seu lloc hi ha escrites cinc paraules, però una no correspon als objectes que havien aparegut abans. S’ha de dir quina és aquesta paraula equivocada.

[kml_rm movie="http://video.xtec.cat:8080/ramgen/edu3tv/video/tvc/enginy/001_783016.rm" width="322" height="288"/]

Hola, món!

Aquí comença la primera experiència en solitari al capdavant d’un bloc de l’xtec, espero donar-li continuïtat i que no acabi en el cementiri cibernàutic com algún altre ja començat i mai acabat.