Una mica més amunt

miriamD’entre dos escales que tenia a casa, vaig agafar-ne la petita.

No es pot dir que sigui una escala nova, però tampoc cau a troços. Té la plataforma de plàstic força gastada i fins i tot trencada per un dels costats. Mentre la trèiem de l’armari, el meu pare va descobrir, a més, que tenia una pota abonyegada, no se sap com. I té unes quantes taques…

Mai no li havia donat importància, a l’escala. De fet, ni tan sols sabia on era fins que la vaig treure per fer-li les fotos.

En aquest projecte, aquesta escala en serà només una petita part.

Però aquesta petita part, de només tres graons, sempre hi contribuirà a pujar, a arribar una mica més amunt del que ja hi som, per poc que sigui. I és que petites coses de la vida com aquesta són les que ens fan avançar més.

Miriam Rivera / 4C

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *