Â
Per Pau Auguets (2 ESO D)
En aquest article aprendreu a cuinar espaguetis a la bolonyesa.Â
Ingredients                           Â
- 500 grams de carn picada                      Â
- 500 grams d’Espaguetis
- Ceba
- Pebrot
- Tomà quet triturat
- Oli
- Aigua
- Formatge ratllat
 Materials
- 2Â olles
- Â Colador
Procediment
Com preparar la salsa
- Tallarem la ceba a trossos petits i la sofregirem a l’olla amb una mica d’oli.
- Seguidament tallarem el pebrot i afegirem amb la ceba durant una estona.
- Quan la ceba i el pebrot estiguin una mica cuits hi posarem la carn picada.
- Un cop cuinat posarem el tomà quet i la sal ho remenarem per tal de que ens quedi tot barrejat i ja tindrem feta la salsa.
Anem amb la pasta
- Posarem aigua en una olla i esperarem a que comenci a bullir. A continuació hi tirarem un rajolà d’oli i un grapat de sal. Seguidament posarem la pasta a l’interior i la farem bullir durant el temps que indiqui el paquet de la pasta tot remenant de mica en mica.
- Un cop cuita, colarem la pasta per tal de escórrer l’aigua i l’afegirem a la salsa. Ho barrejarem bé i ja tindrem preparat un bon plat d’espaguetis que podrem acompanyar amb una mica de formatge ratllat per sobre.