Com cuinar espaguetis a la bolonyesa

 

Per Pau Auguets (2 ESO D)

En aquest article aprendreu a cuinar espaguetis a la bolonyesa. 

Ingredients                                                      

  • 500 grams de carn picada                                            
  • 500 grams d’Espaguetis
  • Ceba
  • Pebrot
  • Tomàquet triturat
  • Oli
  • Aigua
  • Formatge ratllat

 Materials

  • 2 olles
  •  Colador

Procediment

Com preparar la salsa

  • Tallarem la ceba a trossos petits i la sofregirem a l’olla amb una mica d’oli.
  • Seguidament tallarem el pebrot i afegirem amb la ceba durant una estona.
  • Quan la ceba i el pebrot estiguin una mica cuits hi posarem la carn picada.
  • Un cop  cuinat posarem el tomàquet i la sal ho remenarem per tal de que ens quedi tot barrejat i ja tindrem feta la salsa.

Anem amb la pasta

  • Posarem aigua en una olla i esperarem a  que comenci a bullir. A continuació hi tirarem un rajolí d’oli i un grapat de sal. Seguidament posarem la pasta a l’interior i la farem bullir durant el temps que indiqui el paquet de la pasta tot remenant de mica en mica.
  • Un cop cuita, colarem la pasta per tal de escórrer l’aigua i l’afegirem a la salsa. Ho barrejarem bé i ja tindrem preparat un bon plat d’espaguetis que podrem acompanyar amb una mica de formatge ratllat per sobre.