Per Khadija Azouggagh (2n ESO C)
Saps com fer un pastís de fruits secs? En aquest article t’ho ensenyem! Ja veuràs que és molt senzill i el resultat deliciós.
Recepta
Ingredients
- 3 ous
- 1 got de sucre no gaire ple
- Una mica de sal
- 8 g de sucre vainilla
- Un iogurt natural
- 1 got d’oli d’oliva de gira-sol
- 1 got i mig de farina
- 15 g d’impulsor
- Uns quants fruits secs (nous, avellanes, ametlles…)
Estris
- Un remenador
- 3 gots
- Un motlle
- Un bol
- Un escuradents
Passos a seguir
- Encenem el forn a uns 200° graus.
- En un bol hi barregem els ous, la sal i el sucre, els remenem bé i després afegim uns quants més el sucre vainilla, un iogurt, l’oli, els remenem una altre vegada i afegim els últims ingredients que serien un got i mig de farina, 15 g d’impulsor, uns 17 g de fruits secs i els remenem. Continuem remenant una mica més fins que quedi tot ben integrat.
- Mentrestant, preparem el motlle i l’untem amb una mica de mantega.
- Posem la barreja al motlle i seguidament al forn.
- Anem vigilant que no es cremi.
Un truc per saber si ja està cuita la massa: Agafem un escuradents i punxem el centre del pastís i el traiem. Si no hi ha massa enganxada a l’escuradents, ja el tenim cuit!
Arribats a aquest punt ja només ens queda una cosa… esperar que es refredi i començar-lo a menjar!
Espero que gaudeixis de la nostra recepta!