Per Jana Compte i Jana Esteve (2n ESO B)
Per inaugurar aquesta nova secció de cuina a la revista de l’Institut Nou, hem decidit explicar-vos com es fan les creps americanes*. Sobre tot per què ens queden molt bones i són fàcils de fer. Tothom qui les ha provat n’ha quedat encantat!
Doncs apa! Aquí teniu la llista d’ingredients i la manera d’elaborar aquesta menja anomenada en català CREPS AMERICANES.
RECEPTA DE CREPS AMERICANES |
|
INGREDIENTS
|
ESTRIS
|
PREPARACIÓ
Primerament agafem cada un dels ingredients i els posem tots dins un pot.
Després barregem la massa fins que quedi un xic líquida, homogènia i sense grumolls.
Escalfem una paella i així que estigui calenta abaixem el foc. Anem en compte de no cremar la paella! Introduim la massa de les tortitas.
Ai! haviem de dir les creps americanes, perdó!
Un cop fetes les creps americanes pels dos costats,
la posem en un plat.
Si us ve de gust, podeu untar-les amb crema de xocolata, melmelada o el que us vingui de gust!
Bon profit!
* Per cert, aquest plat se'l coneix per "tortitas". Ara bé, investigant per Internet, hem aprés és originari dels Estats Units d'Amèrica i que allà l'anomenen pancakes. En català n'hem de dir creps americanes.