Welcome back!

Hola a tothom!,

ja ens hem tornat a posar mans a la feina!. Aquest any treballarem “Culture” de països de parla anglesa; si en algun moment voleu apuntar-vos a treballar amb nosaltres o saber què estem fent, ens trobareu al Serra de l’Obac els dijous a la tarda (segons calendari). I quan tinguem la feina feta, la trobareu penjada al blog  COM SEMPRE!, així compartim materials, recursos i demés i estalviem temps!

Que com diuen els anglesos “no cal rentar la roba dues vegades”!.

Welcome back!

Benvinguts i benvingudes al nou curs 09-10!!!.

Si entreu al web del PFZ podreu trobar el link per fer la inscripció al grup de treball de Terrassa. Naturalment tothom hi és benvingut!.

No feu cas a la data i dia de trobada ja que el grup organitzarà una primera trobada per acordar el calendari i les sessions així com també per parlar de l’assessorament que voldríem rebre.

Esperem trobar-nos-hi tots i totes… quants més serem, més feina farem!.

Feliç inici de curs!

Stone soup script

Bé, amb el final de curs ha arribat també el final del grup de treball… però el curs vinent tornarem!. Esperem trobar-nos tots/es els que n’hem format part aquest curs i els que vinguin nous que seran molt benvinguts! Passeu unes bones i merescudes vacances!

English teachers from Terrassa!

Hi everyone, this is the blog we, English teachers from “grup de treball” will use to share ideas, materials, suggestions, etc. Here you can find things but you can also add them! and we will be grateful to see them!. So, hope to see you soon in here!.Have a nice day!Núria (coordinator)