Aquest curs l’alumnat de 4t ha participat en el projecte eTwinning “Together against coronavirus. The power of e-learning”, guiats per la mestra d’anglès (Ana M. Reyes).

El projecte ha estat impulsat per una escola de Polònia.  S’hi van unir centres de Grècia, França, Espanya, Finlàndia i una altra escola de Polònia.

El treball s’ha gestionat a través de la plataforma TwinSpace. Ha consistit en un seguit d’activitats realitzades en anglès, la llengua estrangera comuna a totes les escoles participants.

Cada escola ha adaptat el seu treball a la situació particular del propi país segons l’evolució de la pandèmia. Alguns centres han estat tancats durant molts mesos, fent classes online. En el nostre cas, les limitacions han vingut marcades per les mesures sanitàries (ús de mascareta a l’aula, grups-bombolla i disminució de les sessions de classe d’anglès).

Tot i haver estat un curs difícil, s’ha pogut treballar en el projecte fins el final, com mostra el bonic resum realitzat per la Gosia, la mestra impulsora des de Polònia, en forma de presentació:

Gràcies a tothom qui ha fet possible aquest projecte!