CLASS DOJO

Hello again!

Com molts de vosaltres ja sabeu tant els alumnes de P4 i P5 com els alumnes de 1r i 2n estan treballant els hàbits a la classe d’anglès mitjançant una aplicació que es diu CLASS DOJO.

A classe, els alumnes, juntament a la mestra, han estat negociant alguns aspectes positius i que creiem que s’han de tenir en compte i algunes coses que podem millorar envers la seva actitud i participació a classe. D’aquesta manera ajudem a que els alumnes autoregulin el seu propi aprenentatge i els motivem per tal que s’esforcin i millorin dia a dia.

Veureu que els alumnes de P4 i P5 a partir d’aquesta setmana portaran una targeta on podreu veure els punts que acumulen cada setmana. En acabar cada mes els alumnes que tinguin més punts tindran uns certs privilegis durant alguns dies. A la part de darrera de la targeta trobareu els aspectes que es valoren per tal de poder guanyar punts del CLASS DOJO.

Els alumnes de 1r i 2n portaran la targeta de punts dins la funda amb les activitats proposades per dur a terme a casa, al finalitzar cada una de les unitat.

Espero i desitjo que sigui una eina últim per a poder seguir aprenent i gaudint justs d’aquest viatges de l’aprenentatge d’una llengua estrangera.

Thanks a million,

Teacher Marta.

Publicat dins de General | 1 comentari

DESCRIBING PORTRAITS – 2n

Hello everyone!

Aquesta setmana els alumnes de 2n portaran a casa la funda d’anglès on hi trobareu unes cartes amb diferents personatges on podreu jugar al “Guess who” I poder practicar les descripcions de les persones, treballades prèviament a classe. El role-play de les descripcions també us pot ajudar a fer server les estructures correctament.
For example:

He has got short, dark hair and glasses.
He hasn’t got a moustache.

Recordeu que HE és per ell i SHE és per ella!!!

Espero que us agradi l’activitat. Nosaltres des de escola hem fet una descripció d’un company entre els companys i ens hem gravat llegint la descripció, ben aviat us portarem l’activitat a casa perquè la pugueu escoltar a traves d’una aplicació que llegeixi codis QR.
A continuació podreu veure un vídeo del resultat final d’aquesta activitat.

DESCRIBING A CLASSMATE – VALENTINA

DESCRIBING OUR CLASSMATES – MARTINA
Thanks a million!!!!!

Teacher Marta.

Publicat dins de 2nd, General | 2 comentaris

This is MY FAMILY – 1r

Hello everyone!

Aquesta setmana els alumnes de 1r portaran a casa la funda d’anglès on hi trobareu una postal on han d’enganxar fotos de la família i on us hauran d’explicar qui és cada un dels membres fent servir l’estructura prèviament treballada a classe. La trobareu escrita al al role-play: This is my family!
This is my dad, Joan.
This is my mum, Carme.
This is my sister, Anna.
And this is me!

Espero que us agradri l’activitat i us ho passeu d’allò més bé. Nosaltres des de escola els demanarem que presentin a la seva família davant de la classe. En breu penjarem alguns exemples dels vídeos dels alumnes fent la exposició!!!!

Thanks a million!!!!!

Teacher Marta.

Publicat dins de 1st, General | Deixa un comentari

WHAT ANIMALS CAN DO? – 2n

Hello everyone,

In the 1st video you can see an example of how our 2nd graders can play a guessing game about animals! And another video of how they ask about what animals can or can’t do! Enjoy it!

2nd graders – WHAT ANIMALS CAN DO?

Publicat dins de 2nd, General | 1 comentari

DESCRIVING MONSTERS – 1r

Hello everyone,

In this video you can see an example of how our 1st graders can play a guessing game about monsters! Enjoy it!

1st graders – MONSTER DESCRIPTION

Publicat dins de 1st, General | Deixa un comentari

Hello again, 1st Cycle families!

Benvolgudes famílies de Cicle Inicial,

Aquest divendres els vostres fills i filles tornaran a portaran la carpeta d’anglès cap a casa amb algunes propostes d’activitats per a fer a casa per tal de repassar tot el que hem estat treballant fins ara.

Dins la carpeta dels alumnes de 1r trobareu un Role-play sobre descripcions de monstres. Hem estat treballant les parts del cos i la cara (eyes, mouth, ears, nose…). Us animo a que practiqueu amb el vídeo que penjaré a continuació.

Dins la carpeta dels alumnes de 2n trobareu un joc de preguntes per tal d’aprendre el que poden o no poden fer els animals que hem estudiat. Us animo a que jugueu amb els vostres fills i filles tot mirant el vídeo que penjaré a continuació.

Recordeu que totes aquestes activitat són optatives i voluntàries. Només és una proposta per tal de dinamitzar l’anglès fora de l’escola amb la col·laboració de les famílies. Els alumnes que s’animin a fer-ho podran fer la seva pròpia valoració al Mini book anomenat “My Goals” on es podran autoavaluar i on vosaltres també podreu dir la vostra.

Gràcies per la vostra col·laboració,

Teacher Marta.

Publicat dins de 1st, 2nd, General | Deixa un comentari

1st Term Songs for Pre-Primary kids (P4 & P5)

Hello everyone,

in this post you’ll find some links of the songs we’ve worked during the 1st Term with Pre-Primary students (P4 & P5). If you want, you can revise it at home! Enjoy it!

– Body Parts (P4) Face Parts (P5)

– Family (P4) Food (P5)

Publicat dins de P4, P5 | Deixa un comentari

Merry Christmas!

Hello everyone!

Welcome back to school! Hope you all had a Merry Christmas and a Happy New Year! Let’s start this 2nd term with some Christmas videos from Pre-school students singing Christmas songs!

Christmas Songs!

Enjoy it!

Publicat dins de P4, P5 | Deixa un comentari

Oral activities with our 1st Cycle students

In the first video you can see an example of how our 1st graders can play a guessing game about animals!

And another video of an example of the Role-play about giving directions that our 2nd grade students have practiced in class!

Enjoy it!

Guessing game – Animals 1r

Guessing game – Animals 1r (2)

Role-play: Give directions – 2n

Role-play: Give directions – 2n (2)

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Heroes Club Song

Hello everyone,

this is the Heroes Club Song from our 1st and 2nd graders. Enjoy it!

Heroes Club Song 1r

Heroes Club Song 2n

Publicat dins de General | Deixa un comentari