LES NOTÍCIES

Aquesta tarda hem jugat a fer de periodistes per explicar-vos tot el que hem fet durant el dia

DEREK, JANA, JUDITH, NATÀLIA, EVA, SILVIA, JOAN ANTONIO, ROGER I GENÍS: Us volem explicar una notícia; hem fet una pasta i hi havia aigua i hem tirat papers petits de diaris. Després quan s’ha assecat una mica i l’hem penjat.

BIEL, SOFIA, BERNAT, ORIOL S., ALEXIS, JOEL, NORMA, NÚRIA I PAOLA:
Us volem explicar que hem fet un quadre amb fulles d’eucaliptus, i hem jugat a molts jocs. Ens ho estem passant molt bé, pipa! Hi ha una piscina, però ara no hi podem anar per que no és estiu.

ORIOL A., BIEL R., DANIELA, LIDIA L., LAIA SALA, VENTSI, LAIA SORS, DALIA, CHRISTIAN, NADIA:
Ens ho estem passant molt bé. Fa fred, però a dins de la casa estem molt calentets. Hem fet un taller de contes a la vora del foc i l’Ester s’ha disfressat de velleta. Us enviem molts petons a tothom!

ENRIC, ÈNIA, PAU, ANDREA, JÚLIA, DANI R., ELENA:
Us trobem molt a faltar, tot i que estem molt contents. Ens hem pintat la cara amb l’Amparo a un joc de maquillatge i també hem explicat contes. També hem fet molts jocs, un el del telèfon i un altre d’un pobre gatet. Una abraçada i un petó. Us estimem molt!

JAVI, DANI V., VALENTINA, ANNA GARCIA, ANNA BARRERA, IRIS I SAU:
Hi ha una granja, demà si no plou, la visitarem. Estem fent de periodistes, explicant totes les coses que hem pogut fer avui. Hem berenat pà amb xocolata i el menjar està boníssim! Les habitacions són molts xules. Una abraçada i un petó.

HEM ARRIBAT A CAN RIGOL

HOLA FAMÍLIES! ESTEM TOTS MOLT CONTENTS I CONTENTES A CAN RIGOL. JA HEM PREPARAT ELS NOSTRES LLITS, HEM DINAT I HEM POGUT SORTIR UNA ESTONETA A JUGAR. ARA MATEIX HEM COMENÇAT ELS TALLERS.
AQUESTA NIT PENJAREM ALGUNES FOTOS PERQUE VEIEU COM ENS HO ESTEM PASSANT DE BÉ!

L’HORT DE L’ESCOLA

Aquests dies hem treballat força a l’hort,  hem collit pebrots, tomàquets i albergínies; també hem fet una amanida i ens l’hem menjat.

Hem observat els pebrots i la menta que hem collit i hem fet una influsió amb la menta. Aqui teniu les fotos.